Какво е да виждаш света наобратно?

1
Бояна Йованович е единственият човек в света, който вижда всичко наобратно
Бояна Йованович е единственият човек в света, който вижда всичко наобратно Видео: bTV

Какво е да видиш света на 180 градуса? Тя е не просто феномен, а чудо. Живее в Ужице, Сърбия. Вече е и майка след 8 години чакане. Бояна Йованович е единственият човек в света, който вижда всичко наобратно

Светът е странно място. Понякога ни изненадва. И постоянно ни дава причини да преоткриваме себе си. А понякога просто имаме нужда да сменим гледната точка. Често казваме: "Светът ни се преобърна", разказва bTV.

Какво ли би било да го видим наистина така? Има само една жена в целия свят, която може би има отговор на този въпрос. Името й се свързва с феномен, защото вижда света наобратно.

Още с първата глътка въздух, животът на Бояна започва по необичаен начин. Майка ѝ разказва, че се родила наобратно.

Така и до днес – тя възприема всичко, което вижда от своя собствена гледна точка. Чете и пише наобратно, като започва от долния десен ъгъл към горния ляв.

Мечтата на Бояна била да стане икономист. В училище получавала най-добрите оценки, въпреки трудностите, които имала с писането и четенето. Всъщност именно нейната особеност сбъдва мечтата ѝ. Личният ѝ лекар я препоръчва на кмета и така вече 10 години тя работи в общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари