Какво да подариш на зодията, в която си влюбен?

2
Ценни  съвети  по  повод  празника  на  влюбените – Свети  Валентин
Ценни съвети по повод празника на влюбените – Свети Валентин

Как  да  впечатлите  вашите  любими  от  зодия........

Къде  да  ги  заведете?  какво  да  им  подарите?

Крея  дава  ценни  съвети  по  повод  празника  на  влюбените – Свети  Валентин

Денят на влюбените си е много специален ден, особено ако и Вие сте в плен на любовта.

И така, имате скъпа на сърцето си персона, искате да преживеете една незабравима, споделена вечер, но се чудите къде? Желаете да изберете и максимано „правилен” подрък?

До тук, ако успешно разпознахте себе си, то хубаво ще е да хвърлите едно око на следващите редове. И да имате предвид, че подаръкът на този ден не бива да е евтин. Към него винаги е точно попадение, ако добавите някакви ИЗИСКАНИ СЛАДКИШИ или кутия ЛУКСОЗНИ БОНБОНИ – фин шоколад, може с форма на сърце. ЦВЕТЯТА са задължителни  към шоколада, ако имате предвид жена. БУТИЛКА  ВИНО, ако подарявате на мъж.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  ОВЕН        

Да си призная откровено, Овенът не е много по таченето на традициите и пълно безумие е да резервирате места в изискан ресторант, макар и поводът да е Свети Валентин. Овен можете да заведете навсякъде, където кипи от енергия и няма да сгрешите. Нощен клуб е ок, само че общо прието е празника на влюбените да се отбелязва с вино, което пък се комбинира с храна. Понеже са любители на пикантните храни Овните, то можете да ги изненадате с ДОСТАВКА на МЕКСИКАНСКА КУХНЯ например.  

КАКВО  ДА  ПОДАРИТЕ   НА  ОВЕН?

Ако подаръкът трябва да бъде БИЖУ, имайте предвид, че Овенът е главата, така че най-удачен избор за жена е ОБЕЦИ. Препоръчителни са бижута със сребърни отенъци, бяло злато, сребро.

КАМЪК НА ОВЕНА Е РУБИН.

Парфюм е подходящ подарък, но е твърде личен, така че нека няма изненади и Овенът сам да си го хареса.

Ако искате да бъде ПИТИЕ, то съблюдавайте правилото – да е твърдо и силно. И градусът да е висок.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  ТЕЛЕЦ

Идеално е да го поканите в къщи и да сготвите нещо вкусно. Само че ако кулинарията не е най-голямата Ви стихия, тогава? Ами нали затова хората са измислили ресторантите! Трябва да изберете място, което е известно не с екстравагантната си атмосфера, обаче, а с добрия си готвач! Плюс това, да поддържа асортимент от хубави, отлежали маркови вина. И поръчайте големи порции, Телецът е известен с вълчия си апетит.

Много можете да зарадвате Телеца, ако го заведете на място, извън града, където има лозови масиви, изба и предлагат ДЕГУСТАЦИЯ на ВИНА

КАКВО  ДА  ПОДАРИТЕ   НА  ТЕЛЕЦ?

Телците обожават златни накити! Така че – ЗЛАТНО КОЛИЕ е идеалният подарък по повод празника на влюбените.

Има и други не чак толкова скъпи варианти, разбира се. ШАЛ е също адски подходящо, но нека да е КАШМИРЕН или КОПРИНЕН, те имат изтънчено чувство за допир и държат на меките материи.

Медна гривна, всякакви изделия от МЕД.

КАМЪК НА ТЕЛЕЦА Е САПФИР.

Телецът ще бъде доволен и от МОНЕТА, която има нумизматична стойност.

Ако решите да изберете КОЗМЕТИКА, то тя трябва да е скъпа и качествена ! Още АРОМАТНИ СВЕЩИ, да речем, със СВЕЩНИК.

Ако подарявате питие, сещате се БУТИЛКАТА трябва да е ВИНО – марково и отлежало.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  БЛИЗНАЦИ  

Много ще впечатлите Близнаците, ако ги заведете на празненство, където са събрани знаменитости. По правило (това е хубаво от всички да се знае), на един купон е задължително да се поканят поне двама истински Близнаци, за да могат да го завъртят като виенско колело.

Ако ще каните Близнаците в заведение, имайте предвид че вътре трябва да може да се пуши. Ако няма места, по-добре изберете домашна обстановка. Ако лишите вашият любим Близнак от кълбата дим, с които той е свикнал, със сигурност няма да има с какво да запомните точно този празник. 

КАКВО  ДА  ПОДАРИТЕ   НА  БЛИЗНАЦИ?

Понеже обожават комуникацията и разговорите Близнаците, твърде целесъобразен подарък, добре оценен и приет с много адмирации ще бъде ТЕЛЕФОН, може и ТАБЛЕТ.

Ако държите подаръка да е БИЖУ – най-добре е да е ГРИВНА от сребристобял метал.

КАМЪК НА БЛИЗНАЦИ Е АКВАМАРИН.

БУТИЛКА питие ако избирате, то нека е ВОДКА. Имайте предвид, обаче, че много често Близнаците са заклети пушачи и е добре към бутилката за всеки случай да добавите кутия цигари, ТАБАКЕРА или някаква по-скъпа, интересна ЗАПАЛКА.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  РАК

Можете да го впечатлите най-вече с уютна домашна атмосфера, ухаеща на току-що сготвена храна.

Можете да опитате и обичаен стил – да речем механа и задължително национална кухня. Раците са традиционалисти до мозъка на костите си и мразят да си правят експерименти, особено с храната.

Може и вечеря на свещи на романтично място – някъде на брега на езеро, море, река.

КАКВО  ДА  ПОДАРИМ   НА  РАК?

Ако избирате БИЖУ за ЖЕНА, хубаво е да знаете, че то трябва да бъде от истински ПЕРЛИ Помнете, че перлата се вгражда в сребърна обковка. Само СРЕБРОТО хармонира на камъка, макар и бижутерите да правят всякакви други комбинации. За МЪЖ може да е гравирана с инициалите му СРЕБЪРНА ТАБАКЕРА, което също си е своеобразно бижу!

СРЕБРОТО Е МЕТАЛ НА РАКА.

КАМЪК НА РАКА Е ПЕРЛА. Друг характерен КАМЪК НА РАКА Е ЛУНЕН КАМЪК. Ако Вашият Рак е „малко особен” (макар че мен ако питате, всички Раци са наопаки, тоест особени), то за него/нея тогава изберете черен лунен камък, който носи името ЛАБРАДОР.

Със сигурност ще зарадвате Раците с всякакви предмети, стига да са от сребро - СВЕЩНИЦИ, МОНЕТИ.

Тъй като най-чувствителният орган на Рака е стомаха, то БУТИЛКАТА трябва да бъде например УЗО.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  ЛЪВ

Като имате предвид, че показност не липсва на Лъва, както и това, че лукса му е в кръвта, то ясно Ви е какво би го впечатлило. И като споменах думичката лукс, нека направя едно леко отклонение, което лично аз намирам за интересно.

Понеже моят знак е Лъв, и понеже аз съм буквално влюбена в Слънцето и в светлината, то може би точно аз най-добре разбирам и най-добре бих могла да Ви го обясня. Та, някога, в ония далечни времена, когато хората все още не познавали електричеството са ползвали свещи да преборят мрака вечерта. В домовете на по-заможните, обаче, запалените свещи били повече и било по-светло. И това естествено било знак за изхарчени повече пари, тоест – за нещо скъпо, лукс. Искате моето мнение ли – лукс е равно на светлина ! Дори във физиката има такава мерна единица за светлина – в луксове. Но останалото от тогава в преносен смисъл лукс за нещо скъпо – така се ползва и до днес !

И така, да заведете Лъва в луксозно заведение, или в някой по-тузарски бар – това е първото за което се досещам. Със същия успех, обаче, би му повлияла и  домашна обстановка, стига да е в компанията на светски личности.

КАКВО  ДА  ПОДАРИМ   НА  ЛЪВ?

ЗЛАТНО БИЖУ – това най-много би се харесало на Лъв. А ако е Лъвица, нека има и висулка с форма на сърце.

КАМЪК НА ЛЪВА Е ТОПАЗ.

Всякакви ЛУСКОЗНИ АКСЕСОАРИ – не толкова важно е какво точно (обикновено Лъвовете имат всичко), важното е да е супер-лукс.

Ако държите подаръкъкт да е БУТИЛКА – то тогава задължително трябва да изберете някакво СКЪПО ШАМПАНСКО.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  ДЕВА

Основното правило, с което ще трябва да се съобразите, е това, че ДЕВИТЕ СА БЕЗКРАЙНО ПРАКТИЧНИ хора и разточителството хич, ама хич не им е по всука! И в тази връзка – кофти идея е да заведете Дева на скъпарско място, където изглежда, че се пилеят пари. Помнете, че Девата мрази загубите, както и хората с „редки пръсти”!

При всички положения, заведението трябва да поддържа здравословна листа и много важно е да е чисто, по възможност всичко вътре да е в бяло или в светли тонове. Ако пък не се сещате къде има подобно място – оставете тя да избере и да предложи!

КАКВО  ДА  ПОДАРИМ   НА  ДЕВА?

Ако искате с някакъв подарък да впечатлите Девата, то в никакъв случай не избирайте прекалено скъпи неща! Така само ще помрачите настроението й. Най-доре ще направите, ако я заведете ТЯ САМА ДА ИЗБЕРЕ собствения си подарък. Така ще изглеждате практични хора в нейните очи, а има и друг бонус – може да се окаже, че ще спестите от парите, които сте предвидили за случая.
Ако все пак решите да изненадате Девата – съветвам ви да внимавате много когато избирате подаръка, NB! той не трябва да има никакви дефекти.

Ако все пак в контекста на празника имате намерение да подарите нещо скъпо, например БИЖУ, помнете че МЕТАЛ НА ДЕВА Е ПЛАТИНА. А камъкът, който най-добре си хармонира с платината е диамант, макар че по правило той е камъкът на Козирога. Нооооо, когато камък се вгражда в метална обковка, винаги е важно да се съблюдават определени правила. Бижутерите ги знаят, така че от тук натам, по-добре се съветвайте с тях !

Ръцете, раменете, китките, пръстите са под влиянието на Меркурий, тоест ако се чудите какво да бъде въпросното бижу, по-добре е да се ориентирате към ГРИВНА или ПРЪСТЕН.

КАМЪК НА ДЕВА Е НЕФРИТ, зелен или бял.

Всякакви ИЗДЕЛИЯ от КРИСТАЛ биха се приели безрезервно. Вази, чаши, купи, пеплници. КЪС планински кристал за пречистване на помещението.

КОЗМЕТИЧНИТЕ ПРОДУКТИ като подарък точно за Дева са ок, но трябва да бъдат с НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, без парабени и т. н.

Девите обожават домашните животни, тоест, можете да подарите ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ. Но за този подарък предварително се уточнете, за да няма неприятни изненади после.

БУТИЛКА АЛКОХОЛ – все пак не са всички Деви абсолютни трезвеници, нали ? Та, питието трябва да е чисто, да няма вкус , да няма цвят, да няма мирис, така че, сещате се ! Най-приеманото питие от Девите е ВОДКА.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  ВЪВ  ВЕЗНИ

Празникът на любовта и виното е мнооооого специален за Везните. Хубаво е да изберете луксозен, изискан ресторант, с лека музика. Обстановката е от съществено значение за поданиците на Венера. Ако има някаква дисхармония от цветове или от звуци, Вашата Везна няма да се чувства комфортно, а този дискомфорт вероятно ще издълбае пропаст между вас.
Ако имате идея пък да празнувате в къщи - задължително цветята и свещите на масата! Както и класическата музика.

И никога не забравяйте десерта, когато сте с Везни. Те обожават сладкиши. Само че трябва да са произведение на изкусен майстор сладкар – изискани и фини.

КАКВО  ДА  ПОДАРИТЕ   НА  ВЕЗНИ?

На Везните спокойно можете да подарявате всякакви БИЖУТА, стига да са фино изработени и стилни, добре е да са ЗЛАТНИ. Хубаво е да е някакъв комплект.

Медни накити или предмети са също подходящи. Пластика от мед или от бронз.

КАМЪК НА ВЕЗНИТЕ Е ОПАЛ.

СВЕЩНИЦИ  (предимно мед и бронз), както и СВЕЩИ всякакви е чудесно да подарите. ЖИВО ЦВЕТЕ в саксия – също.

БУТИЛКАТА за Везните може да е ВИНО, но може и хубав френски КОНЯК.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  СКОРПИОН   

Като воден знак, близо до вода е удачно да заведете Скорпиона, само че нека да е през нощта. Да отидете в някоя шикарна дискотека също е решение. Както и в ресторант. Тук обаче, трябва да изберете място, където се сервират екзотични ястия и напитки.
Ако можете да правите масажи, поканете Скорпиона в къщи. Подгответе се с ароматни свещи, масажни масла и подходяща музика. Предложете му тези си умения и веднага ще забележите блясъка в очите му! А да промените масажа в нещо по-интересно зависи единствено и само от Вас!

КАКВО  ДА  ПОДАРИМ   НА  СКОРПИОН?

Ако избирате БИЖУ за Скорпион може да е всякакво. Основното, което е важно да знаете, е че те обожават СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ. Така че, задължителни са камъните.

Препоръчителни метали за бижута – бели.

КАМЪК НА СКОРПИОНА Е ХЕМАТИТ.

Ако искате да е нещо, което да остане за спомен и да служи за украса, тогава вижте за някаква ЕРОТИЧНА ГРАВЮРА. Тя със сигурност ще впечатли Скорпиона.

Подходящ, но и NB !!!! твърде рисков подарък за Скорпион е СЕКСИ БЕЛЬО, както и ПАРФЮМ. Хубавите, скъпи парфюми са слабост на знака. На мен лично ми се е случвало да тръгна след……..нечий аромат :). Ако и Вие сте имали такъв случай, вървели сте по петите на някой Скорпион, бъдете сигурни!

КОЗМЕТИКА ако ще подарявате, то тя да бъде предимно за тяло – има различни МАСАЖНИ МАСЛА, ЛОСИОНИ или БАЛСАМИ за ТЯЛО.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  СТРЕЛЕЦ

Широтата и простора, които са важни за него можете да му осигурите ако го изведете извън града.

Аако избирате заведение, то нека е с колкото се може по-големи размери. Огромните неща впечатляват Стрелеца, той има нужда от въздух, иначе може да покаже признаци на клаустрофобия.
Може и в компания да празнува Свети Валентин един Стрелеце, стига тя да е достатъчно шумна и да споделя прословутото му чувство за хумор.

КАКВО  ДА  ПОДАРИТЕ   НА  СТРЕЛЕЦ?

Като правило БИЖУТАТА са нещо, на което Стрелците не държат особено. Могат с тях, могат и без.

КАМЪК НА СТРЕЛЕЦ Е ТЮРКОАЗ.

БИЛЕТИ ЗА КОННИ НАДБЯГВАНИЯ също ще са твърде интригуващ подарък за Стрелец. Или просто го заведете и платете за да ЯЗДИ КОН.

Но най-вече ще го впечатлите с КНИГА, Стрелецът като знак отговаря за печатните издания. ЛИТЕРАТУРА можете да вземете НА ВСЯКАКВА ТЕМАТИКА. Но в десетката ще сте ако подарите на Стрелеца Светата книга – БИБЛИЯ.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  КОЗИРОГ

Тъй като тази година Свети Валентин се пада неделя, то спокойно можете да предложиите на Козирога уикенд. Ако е на високопланинско място, това ще се приеме с адмирации. Не забравяйте – за уикенд трябва да сте го планирали достатъчно преди. Като правило, хубаво е да запознаете Козирога с това къде ще се ходи, за да може той да се настрои предварително. Изненади – забравете!

Ако трябва да избирате заведение, то нека е на високо място с хубава гледка. Козирогътобича да вижда света по начин такъв, все едно вече го е покорил и всичко и всички са му там, долу – в краката! За кухнята – нека е гурме.

КАКВО  ДА  ПОДАРИМ   НА  КОЗИРОГ?

При положение, че имате намерение да подарите БИЖУ на Вашия Козирог, трябва да имате предвид следните неща. Първо – никога е подарявайте на Козирога бижу ей така за да отбиете номера, имам предвид някоя евтина дрънкулка. Този трик за него не важи ! Второ – знайте, че Козирога има точна и вярна преценка за стойностните неща и бижуто трябва да отговаря на условията – малко, хубаво и скъпо.

МЕТАЛ НА КОЗИРОГА Е ОЛОВО.

Тоест, бижуто да е бяло злато или платина е ок. Може да прегледате  следващите идеи за подаръци ако не мислите да подарявате бижу.

КАМЪНИ НА КОЗИРОГА СА ДИАМАНТ И ОНИКС.

Да подарите на Козирог различни КАМЪНИ ИЛИ КРИСТАЛИ – това е винаги добра идея !

Всички Козирози умеят много добре да си правят сметката, а и често колекционират монети. Така че, МОНЕТА С НУМИЗМАТИЧНА СТОЙНОСТ ще бъде оценена по достойнство от Козирог-колекционер.

И сега имам наммерение да Ви дам две много хитри идеи за подарък на Козирог. Първата е буца висококачествено КОЗЕ СИРЕНЕ. А втората – КОЗМЕТИКА С КОЗЕ МЛЯКО.

БУТИЛКА. Ако не разполагате с достатъчно, за да купите КАЧЕСТВЕНО, ОТЛЕЖАЛО, ТВЪРДО УИСКИ, по-добре не купувайте бутилка, спрете се на
нещо друго.

КНИГИ – тук сега можете буквално да „хвърлите Козирога в оркестъра”, ако намерите някъде и му купите КНИГА С КОЖЕНА ПОДВЪРЗИЯ. Говорим за естествена кожа, да не забравяме!

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  ВЪВ  ВОДОЛЕЙ

Заведете Водолея на някое място, където собствениците са заложили на ултрамодерния дизайн, или пък му дайте възможността да организира  вечерта. Той винаги е пълен с идеи, никога не празнослови и е безкрайно интересен, впечатляващ събеседник. Коментарите му са интригуващи и наситени с особено чувство за хумор. Относно кухнята – не се тревожете! Така както може да общува и с краля и с просяка, така е и по отношение на храната.

Съвсем допустимо е да сте заедно с Водолея, един до друг, всеки да си е вътре в своето устройство и да си чатите, вместо да си говорите.

КАКВО  ДА  ПОДАРИМ  НА ВОДОЛЕЙ ?

Определено Водолеят повече ще впечатлите с РЪЧЕН ЧАСОВНИК, който в неговите очи прилича на бижу, отколкото с истинско бижу. Нали знаете, обаче, когато подарявате часовник на някого, обикновено той отмерва времето за раздялата Ви с него, така че…….преценете случая.

И ако все пак, държите подаръка да е БИЖУ, то имайте предвид, че подвластни на Водолея са глезените, така че – ВЕРИЖКА ЗА ГЛЕЗЕН определено е нещо, което си заслужава. Водени от идеята за нестандартно, можете да изберете и ВИСОКА ГРИВНА – имам предвид такава, която се поставя високо на ръката под рамото.

МЕТАЛ НА ВОДОЛЕЯ Е ТИТАН.

Изработват се бижута от титан, така че – идея имате.

КАМЪК НА ВОДОЛЕЙ Е ЛАЗУРИТ, също КАМЪК НА ВОДОЛЕЙ Е МАЛАХИТ.

Макар да е не особено типично за празник като този, Водолеят добре ще оцени подарък от типа ТАБЛЕТ, ТЕЛЕФОН или КОМПЮТЪР,

Фотографията е любимо хоби, а и често професия на доста Водолеи. Усещате накъде бия, нали? ФОТОАПАРАТ.

АКО  СТЕ  СЕ  ВЛЮБИЛИ  В  РИБИ

Посещение на ресторант е супер идея. Само че има следните подробности – мястото трябва да предразполага към романтика, както и самия интериор, това първо. Второ – задължителна е хубавата кухня. Така, идва ред на третото, а именно : жива музика и обърнете внимание – дансинг. Рибите обичат да танцуват. Четвърто – поръчайте морски дарове, алкохолно питие и непрекъснато правете комплименти на Вашата Риба.
идея и ще предпочетат казиното например.

КАКВО  ДА  ПОДАРИТЕ   НА  РИБИ?

БИЖУ, което би харесала Рибата е определено всяко бижу, трябва да е нагласена, украсена тя. И все пак, обръщам ви внимание върху ПРЪСТЕНЧЕ за КРАК. Както и върху такива, в изработката на които са включени мидички, седеф, корали и т.н.

КАМЪК НА РИБИ Е СМАРАГД.

Тривиално може да Ви прозвучи това, но АКВАРИУМ с РИБКИ е следващото ми предложение за подарък. Само че, съгласувайте преди това задължително с този, за когото е предназначен подаръкът !

Няма да сгрешите и с КОМПЛЕКТ за РИСУВАНЕ – палитра, четчици.

Ако държите да подарите БУТИЛКА, то тя задължително трябва да е някакво „парфюмирано” питие – РОМ, но може и КОНЯК или УИСКИ. Нали се разбрахме, че Рибите са воден знак и по тази причина мноооого обичат да се „квасят”.

Пожелавам незабравими мигове на всички влюбени!

Късмет да си намерят половинката на онези, които са сами!

И съчувствам за загубите, които се очертават тази година на хотелиерите. Какво да се прави – Свети Валентин се пада в неделя J.

КРЕЯ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари