Какво да очакваме от Apple утре?

0
Дългоочакваното пролетно събитие на Apple е утре и най-накрая ще бъдат развенчани множеството слухове
Дългоочакваното пролетно събитие на Apple е утре и най-накрая ще бъдат развенчани множеството слухове

Дългоочакваното пролетно събитие на Apple е утре и най-накрая ще бъдат развенчани множеството слухове и спекулации за това, какво ще представи компанията от Купертино.

В следващите редове ще прочетете какво може да ни представят Тим Курт и колегите му:

iPhone 5se

Слуховете за 4-инчов iPhone започнаха още в края на 2015 г.  Според информацията, публикувана в медиите, смартфонът ще е интересен хибрид между 5-тото и 6-тото поколение iPhone устройства. Той ще е снабден с 12 мегапикселова камера, както и мощният A9 процесор с възможностите на iPhone 6s. Налична ще е и функцията за постоянно включено Siri.

Визията на iPhone 5se все още е мистерия. От инвестиционния анализатор RBC Capital Markets настояват, че iPhone 5se ще се движи на цена от 550 долара – с потенциални приходи от устройството, възлизащи на 5,5 милиарда долара.

9.7-инчов iPad Pro

Освен познатите характеристики, 9.7-инчовият iPad Pro ще се допълва с кристалния дисплей и рафинирания звук от вградените колонки, с които 12.9-инчовия му "джъмбо" брат покори нишата на големите таблети.

Според някои наблюдатели, пускането на по-малък iPad Pro може да "изтрие" iPad mini 2 и първото поколение iPad Air от iPad фамилията.

Apple Watch 2

Въпреки многото изписани редове за възможността технологичният гигант да представи Apple Watch 2 през пролетта, вероятността да се случи това е много малка, пише изданието imagazin.bg. Компанията сигурно ще покаже нови каишки в различни разновидности и цветове, с които притежанието на Apple Watch да стане още по-приятно преживяване.

Не е изключено и да видим някоя малка софтуерна изненада за смартчасовника, но тук прогнозите са по-плахи. Съществува и евентуалното поява на нови лица на Apple Watch, но за тях ще трябва да почакаме малко повече.

Нов Mac модел 

Макар и заемащи по-малък дял от продажбите на Apple, Mac продължават да са еталон за качество и елегантност. И известна част от тях очакват своите ъпдейти.

Най-вече имаме предвид MacBook Pro и 12-инчовия MacBook и процесорите, с които те разполагат в момента. Много се говореше за възможността в най-скоро време те да се прехвърлят към новите Skylake чипове на Intel. Промяната ще им осигури увеличени бързина (с 20%) и живот на батерията с до 30%.

Много малко вероятно е обаче, да ги видим на утрешното събитие, което по-скоро ще се фокусира върху мобилната флотилия от устройства на Apple.

Пролетното събитие на Купертино ще бъде лайв стриймвано на официалния сайт на компанията и започва в 7 часа вечерта наше време. За да гледате събитието ще ви е нужен iPhone, iPad или iPod touch с iOS 7 или по-нова версия. 

Може да следите стрийма и с Apple TV и Mac – като тук изискванията са Safari версия 6.0.5 (или по-нова) и OS X 10.8.5. Феновете на Microsoft пък ще трябва да разполагат с Windows 10 и Microsoft edge за оптимални резултати.

Източник: Imagazin.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари