Какъв трябва да си, за да оковеш в тоалетната и измъчваш дъщеричката си и жена си, с години?

0
В Индия майка и 10-годишната й дъщеря са били измъчвани и оковани в тоалетна в течение на три години, защото откачилият съпруг на жената искал да има син
В Индия майка и 10-годишната й дъщеря са били измъчвани и оковани в тоалетна в течение на три години, защото откачилият съпруг на жената искал да има син

В Индия майка и 10-годишната й дъщеря са били измъчвани и оковани в тоалетна в течение на три години, защото откачилият съпруг на жената искал да има син.

40-годишният счетоводител от Ченай Рамешвар Рао казал на 32-годишната си съпруга Приянка, че тя трябва да направи аборт, когато той разбрал, че тя е бременна с дъщеря им Памеша. Когато Приянка отказала да направи аборт и родила Памеша, съпругът започнал страшна кампания на постоянни изнасилвания и побои на жена си, докато тя не забременяла отново, но този път с момче. Мъченията обаче не свършили с появата на бял свят на момченцето.

Съпругата се опитала да избяга, но Рао я приковал заедно с дъщеря им за тоалетна чиния, позволявайки им да излизат от тоалетната само когато той трябвало да я използва. Рао и дъщеря й са били приковани към тоалетната чиния в течение на три години. При това родителите на съпруга й са живеели в същия имот. Майката й дъщерята въобще не могли да се движат и трябвало да оцеляват само на ориз и вода.

В крайна сметка двете били спасени, когато бащата на Приянка и семеен приятел внезапно дошли на гости на семейството и заварили двете жени оковани в тоалетната. „Не са виждали слънчева светлина в течение на 3 години. Той ги е хранил само с ориз, бяха в много лошо здравословно състояние. При това синът е живял доста хубав живот”, каза говорител на местната полиция.

Въпреки жестокостта на случая Рао не може да бъде арестуван, защото съпругата му не е повдигнала обвинения. Съобщава се, че тя планира да продължи да живее със съпруга си и неговото семейство в дома им.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари