Как ще се управлява страната ни в следващите месеци?

0
Коментар по темата на Пламена Игнатова и Кристиян Шкварек
Коментар по темата на Пламена Игнатова и Кристиян Шкварек Видео: NOVA

Коментар по темата на Пламена Игнатова и Кристиян Шкварек

Номинираният за служебен министър-председател Димитър Главчев има пет дни да намери министри за служебното правителство, предава NOVA. Президентът вече даде седемдневен срок това да се случи, въпреки че в Конституцията няма ограничение. Един от министрите в настоящия кабинет вече заяви готовност да остане и в кабинета на Главчев.

Служебното правителство, конституционната реформа и политическата ситуация в страната коментираха журналистът Пламена Игнатова и политическият анализатор Кристиян Шкварек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    88
    По инерция, на самотек! Както досега е било.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари