Как ще се спаси туристическият сезон?

0
Тодоранов подчертава, че този сезон много от българските бизнеси ще имат възможност да работят с българи, които през изминалите години са посещавали дестинации извън България
Тодоранов подчертава, че този сезон много от българските бизнеси ще имат възможност да работят с българи, които през изминалите години са посещавали дестинации извън България Видео: NOVA

„Смятам, че хората трябва да се фокусират върху това да си свършат работата добре и да предложат добър продукт на пазара. Ако всичко това е изпълнено, мерките не са от особено значение. Аз съм оптимист, въпреки прогнозите и оценките. Смятам, че тези, които направят добър продукт ще оцелеят въпреки всичко.”

Това заяви в предаването „Плюс-минус. Коментарът след новините” по NOVA, собственикът на заведения Димитър Тодоранов, пише Марица.

Той добави, че фокусът на неговите бизнеси е да създаде продукт, който да води клиентите в неговите заведения. „В този момент е изключително важно да предложим на гостите сигурност и свобода на избора”, казва още той.

Тодоранов подчертава, че този сезон много от българските бизнеси ще имат възможност да работят с българи, които през изминалите години са посещавали дестинации извън България. Именно поради тази причина вниманието от страна на собствениците трябвало да е по-голямо.

Бизнесменът коментира и опитите на някои собственици да заобиколят правилата. „Ако някой смята, че ще хитрува и с това ще спечели клиенти, смятам, че ефектът ще е обратен”, казва той.

Фестивалът „Арт поток 2020” ще се проведе за пета поредна година, като ще предложи цялостно изживяване на гостите си. Правилата за провеждането на такъв вид събития се променят постоянно и ние сме готови да го проведем при завишени мерки за безопасност”, завърши Тодоранов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари