Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Как шефът на ВиК - Русе обединил ГЕРБ и БСП

  • Автор: Цветанка Димова
  • Коментари: 0
12
Сава Савов, който е вече над пенсионна възраст нека бъде жив и здрав, но и пенсиониран
Сава Савов, който е вече над пенсионна възраст нека бъде жив и здрав, но и пенсиониран

Уважаеми Дами и Господа,

Преди години доказах на Сава Савов, че е част от организирана престъпна група, която рекетира русенци да правят техническа проверка на индивидуалните си водомери, който рекет продължи дълги години до момента, когато държавата регламентира за пръв път в историята на България тези проверки. Цялата сага описах в страницата на Фейсбук "В и К ООД Русе - елате ни вижте какви ги вършим", където публикувах становището на МРРБ по въпроса, а под формата на открито писмо споделих и текста на жалбата си до Сава Савов.

Това, което не е написано на страницата, е разказ за личната ми среща с него в неговото приемно време, на която среща той ми каза, че е доктор на науките и изговори куп пълни глупости без да може да  покаже закон или наредба като основание за проверка на индивидуалните водомери, каза и че аз съм била политически ангажирана /каквато реално не съм, не симпатизирам и не членувам в партии/.

На срещата той ме заплаши със съд, а аз му казах, че използва нагли корупционни схеми и рекетира цял град и когато вземе да ме съди, ще се прочуе съвсем и ще стане за пълно посмешище.

В крайна сметка /след описаното във Фейсбук дълго размотаване/ той се подчини на становището от неговия принципал МРРБ и с кредитно известие ми възстанови незаконно начислените от ВиК и платени от мен наказателни кубици вода.

Тогава занесох становището на МРРБ, жалбата си и кредитното известие във вестник Утро. Там дамите Ирина и Гергана се запознаха с нещата, но след като за кратко се посъветваха насаме, се върнаха при мен в приемната и ми казаха, че поставеният от мен проблем е политически и те се страхуват да вземат отношение. Не ми обясниха какво му е политическото на тоя грабеж, може да са имали предвид, че някой подкопава БСП с атака срещу Сава Савов, а аз си помислих, че с парите от незаконните проверки на индивидуалните водомери са пълнени партийни каси и така на мен ми остана само възможността да информирам обществеността чрез страницата на Фейсбук.

Няколко месеца след като доказах на Сава Савов какъв престъпник е и му го обясних лично на срещата ни в течение на час и половина, Утро излезе с имиджова статия за същия, като пасквилът е съчинен от същата Ирина Матева, с която се срещнах за разговор по проблема с ВиК. В статията се говори за личността, "обединила Герб и БСП" - това е именно вечният Савов, а аз мога само да добавя, че и вестник Утро успешно ги обединява тия работи  в името на собственото си оцеляване и комфорт. (Сава Савов - началникът с ръце на работяга)

Няма да разширявам изложението, достатъчно е да обобщя, че мижитурките превърнаха пълзенето под килима е масов спорт.

А Савов, който е вече над пенсионна възраст нека бъде жив и здрав, но и пенсиониран.

С уважение: Цветанка Димова

Автор: Цветанка Димова
(Автор: Цветанка Димова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари