Илиян Милев е предложен за управител на ВиК - Русе

2
Той е проектант на ВиК проект
Той е проектант на ВиК проект Снимка: Dunavmost

Назначението ще бъде до провеждане на конкурс за длъжността

На 14 юли ще се проведе общо събрание на Водоснабдяване и канализация - Русе ООД, на което ще бъде гласувано предложение за временно изпълняващ длъжността управител след кончината на инж. Сава Савов. Назначението ще бъде до провеждане на конкурс за длъжността.

В писмото на МРРБ предложението е за инж. Илиян Лоренов Милев, проектант на ВиК проект.

Той е завършил Английската гимназия в Русе през 1996 г. и е възпитаник на Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Инж. Милев е ВиК инженер, член на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и притежава пълна проектантска правоспособност по част „ВиК“.

Тъй като в дружеството съдружници са МРРБ с 51 % и общините от Русенска област с общо 49 %, част от местните Общински съвети вече свикват извънредни сесии. Някои подкрепят предложението на МРРБ за избора на инж. Илиян Милев, а други упълномощават представителите си в общото събрание да преценят на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Въпросът е:
    Кога ще спре разкопаването на град Русе по водния цикъл?
  • 1
    2
    Аз
    Савов вдигна летвата доста високо. Успех на г-н Милев, който макар и може би добър специалист, едва ли има необходимите качества на добър мениджър.
  • 13
    1
    Моци
    Пак Калинки ще слагаме! Едно е да си проектант на ВиК,съвсем дръго е да си управител на ВиК. Времената на Буци май са останали същите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари