Как се живее в метрото в Харков

0
На пероните живеят в полеви условия жени, деца и домашни любимци
На пероните живеят в полеви условия жени, деца и домашни любимци Видео: NOVA

Един месец живот в метрото

Станциите в Харков са дом на стотици семейства от началото на войната, предава NOVA

Те излизат само, за да търсят храна или по спешни причини.

На пероните живеят в полеви условия жени, деца и домашни любимци. Харков е населен почти изцяло с рускоговорящи украинци. Това обаче не спести на града руския обстрел. Всеки ден има загинали и ранени. Градът е почти изцяло обграден, а дори в метрото хората не се чувстват на сигурно място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Същото
    В Харков хората живеят в метрото и в мазите от има няма един месец а на Донбас така живеят от 8 години и никой в България или Европа не са правили трагедия от това и български медия мълчаха и нищо не коментираха. Не казвам че ситуацията в Харков е нещо нормално но на Донбас има деца които са родени и не са виждали по различен живот от това да се крият по мазите.просто трябва да се показва и двете гледни точки а не само това което за САЩ е изгодно. В момента нито в САЩ нито в ЕС има свободно слово руската версия на произходящото се блокира и никъде не се отразява. Трябва да има информация която да ползва и двете гледни точки но бг медии са продажни за долари. Защо не пратите някой журналист да види какво става от д-р страна и какво казват там хората.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари