Очевидец: В Харков загинаха хора, които бяха на опашка за вода

1
Хората с малки деца на 80 процента са напуснали града
Хората с малки деца на 80 процента са напуснали града Снимка: Фейсбук

 В убежищата дълго не може да се стои

"Активно се чуват обстрелите. Към днешна дата не може да се каже, че са останали безопасни райони в града, всички квартали са пострадали, снарядите попадат в различни части на града. Загинаха хора, които бяха на опашка за вода или пред пощата и това се случва всеки ден", заяви в "Денят започва"  по БНТ Ксения Семененко, жител на Харков.

По думите ѝ крайните квартали и изходите от града са много повредени.

"Вчера имаше голям взрив. Когато обявяват тревога, гледаме да сме в убежищата, взривове и изстрели се чуват постоянно. Има впечатление, че врагът е отблъснат от Харков. Днес вече са уредени доставките, могат да се купят продукти, има хуманитарна помощ. Засега ние не смятаме да напускаме, докато има вода и ток", допълни Ксения Семененко.

Тя добави, че хората с малки деца на 80 процента са напуснали града, както и жителите от покрайнините, тъй като в убежищата дълго не може да се стои. Ксения Семененко коментира, че Украйна по никакъв начин не трябва да отстъпва своя територия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    daskal
    До 2 - Пешо, генералните обобщения като твоите не са признак на особена интелигентност. Все едно аз да кажа, че всички, които носят името Пешо са фашисти. Няма да е вярно, нали?
  • -2
    2
    Пешо
    Отстоявайте, защото ви направиха нацифилисти (педали с националистки наклонности). Готови сте да ви чукат своите, отколкото да си признаете, че сте сгрешили. Никой нищо не иска от вас - само НЕ трябва да "мучите" и толкова! Ама преди да ви нагазят, много искахте НАТО, ракети, установки... сами си го натресохте, а сега се правите на онеправдани... Преглътнете шамара и си вземете поука! Това е целта на операцията!
  • 2
    1
    Поправка
    Не са загинали, а са били "денацифизирани" от рашистите! Путлер капут!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари