Как се стигна до инцидента, при който скала се срути и уби жена?

1
Районът ще бъде обследван от експерти
Районът ще бъде обследван от експерти Видео: NOVA

Районът, където 51-годишна жена от София загина, вследствие на падане на скални отломки, ще бъде обследван от експерти.

Това потвърди за NOVA кметът на град Трън Цветислава Цветкова.

Припомняме, че инцидентът се случи на 16 юли, когато жената се разхождала в района на Трънското ждрело на река Ерма с дъщеря си. Жената починала на място, а дъщеря ѝ няма наранявания.

Инцидентът се е случил по пътя, който води към съоръженията на еко-пътеката, където участъкът е по-стеснен, поясни Цветкова. До този момент подобни инциденти не са се случвали, каза още кметът на Трън. “Досега не е било необходимо такова обследване. Ние имаме трънско туристическо дружество, което обикаля района с туристи. Те ни уведомяват, ако има проблем. Но това, което се предвижда е да се наемат експерти, които да огледат скалистите масиви”, обясни Цветкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари