Как прецакаха Русенци със спектакъл в Булстрад Арена

2
Зала „Булстрад-Арена“ в Русе е негодна за провеждане на класически представления
Зала „Булстрад-Арена“ в Русе е негодна за провеждане на класически представления

Зала „Булстрад - Арена“ в Русе е негодна за провеждане на класически представления.

Обявеният за 8 декември спектакъл  „Лешникотрошачката“ на Московски класически балет, не се състоя поради малкото хора закупили билети, пише Бъдеще за Русе.

Типично в стил “ Русенско управление на града“,  бизнесът отново бе поставен над гражданите. Без да се съобразят с клиентите си и без да поемат финасовата отговорност за непродадените билети и да понесат загубата, собствениците на залата предпочетоха да се подиграят с Русенци и да затворят вратите пред тях. Никой не се съобрази, че хората са планирали вечерта си и са оставили други неща за да отидат на представлението. 

Без никакво обяснение, на дошлите за спектакъла им беше казано, да отидат и да върнат билетите си. На другия ден се оказа, че спектакълът е отказан поради малък интерес към него.

„Черешката на тортата“ бе изненадата, която поднесоха на закупилите билети. От касите където бяха върнати билетите, на мераклиите да видят „Московския класически балет“ им бяха удържани по 2 лева, комисионна заради посредничеството при продажбата на билет. Както казват – „Битият бит …….“ Фирмата пак е на далавера – 2 лева на зрител, макар представление да не е имало.

Явно това ще бъде практиката на провеждане на представленията. Купуваш билет, плащаш и комисионна, при провал ти връщат само цената на билета. Без срам, без угризения, без извинение.

Станалото – станало, но май нищо няма да се промени. Така ще бъде.

Единственият шанс Русенци да не бъдат прецаквани и да не се гаврят с тях е да не се лъжат да купуват билети за обречени представления. Повече от ясно е, че в тази зала никаква класика няма шанс. За чалгата също.

Остават зрелищните спортни мероприятия…и разбира се, отварянето очите на  Русенци за истината в която живеят.

Източник: Бъдеще за Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари