Арена Русе: Нямаме представа какво се случи с цирковия фестивал "Златен кон"!

1
Вчера русенци разбраха, че цирк няма да има, едва когато се наредиха пред залата
Вчера русенци разбраха, че цирк няма да има, едва когато се наредиха пред залата Снимка: Facebook

Вчера русенци разбраха, че цирк няма да има, едва когато се наредиха пред залата

Вчера, 8 октомври Международен цирков фестивал "Златен кон" трябваше да гостува в Арена Русе. Множество русенци, закупили билети за представлението се събраха пред залата, но се оказа, че събитието няма да се състои. Хората бяха изумени, че са оставени без никакво предварително уведомление от никого.

По-късно от управата на Арена Русе излязоха със следната позиция:

"Здравейте скъпи приятели!

Поради независими от нас причини, както всички вече знаят Гала вечерта на международния цирков фестивал Златен кон не се състоя при нас. Ето какво ни изпратиха организаторите, относно билетите, които може да върнете:

Уважаеми клиенти на Kupibileti.bg

На 03.10.2023 г. получихме следната информация от организаторите на Международен цирков фестивал "Златен кон" - гр. Русе:

"Уважаеми приятели на цирковото изкуство,

Поради технически причини, спектакълът на Първия международен цирков фестивалЗлатен кон“ на 08 октомври в Русе (Арена Русе) се отменя. Можете да върнете своите билети до 08.12.2023 по посочените от kupibileti.bg начини. Сумата от билетите ще ви бъде възстановена в 30-дневен срок в зависимост от начина, по който сте платили."

Билети закупени през сайта kupibileti.bg:

Молим да изпратите заявки за възстановяване на сума до: [email protected]

Мейлът трябва да съдържа: Банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена сумата и три имена на титуляря на сметката; Номер на Вашата поръчка (може да откриете в получения имейл-потвърждение за поръчката) или кода, който ще откриете в билета; Две имeна и телефон за връзка с Вас; Имейл адресът, който сте въвели при закупуване на билетите.

Билети закупени на каса се връщат задължително с касовия бон на адрес - София, пл. "България" 1, вход А3, "КУПИ БИЛЕТИ БГ" ЕООД, с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

https://www.kupibileti.bg/…/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD…

Съжаляваме за причиненото неудобство!"

Русенци коментираха, че са разбрали за отложения спектакъл от охранители пред залата, а когато станало ясно, че цирк няма да има - доста деца се разплакали.

"Мисля, че беше редно да информирате хората по-рано, а не някакъв клет човечец от охраната да мънка и да ги връща от самата зала. Бяха си довели доста от тях децата, те се разплакаха от разочарование. Отделно, че охранителят се скри след пет минути, заключи вратата и следващите, които идваха, нямаше как да разберат какво се случва. Редно беше да има бележка на самата врата най-малкото. Аз нямам обяснение и защо не беше рекламирано това събитие, още повече първо, че е първо издание - вече има толкова канали за комуникация, а от друга страна имаше публикации за доста по-маловажни неща като автобуса на Н. Ч. Голяма черна точка за всички замесени!", заяви разочарована гражданка.

От Арена Русе добавят: "С цирка имахме подписан договор и дори внесено капаро, не можем да отговаряме за това, кой как си организира мероприятията. Събитието беше обявено на нашата страница и продажбите вървяха добре. Не знаем какво е станало в последния момент и нямаме представа какво се е случило. Така или иначе, осъзнаваме, че всички негативи са за нас, за което се извиняваме!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Би ги
    У мамата
  • 11
    7
    Fen
    В България всеки ден е цирк.
  • 12
    6
    Мартин
    Русе отдавна е на дъното на дъната, всички ни ебава както си искат!!!
  • 10
    5
    Хубава работа
    Ама българска
  • 13
    4
    Alèx
    От софиянци освен лъжи и измами друго не чакай! Знам го от личен опит!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари