Как пребиха Мис Стара Загора с метална тръба в главата

0
Стела Колева, която спечели титлата Мис Стара Загора 2012,  е открита в безсъзнание пред дома си вследствие на зверски побой
Стела Колева, която спечели титлата Мис Стара Загора 2012, е открита в безсъзнание пред дома си вследствие на зверски побой

Преди дни, старозагорската красавица Стела Колева, която спечели титлата Мис Стара Загора 2012,  е открита в безсъзнание пред дома си вследствие на нанесени три удара с метална тръба в главата.

Сигналът е подаден на 06.04 в 00:28 часа, а извършителят  на нападението е нейна близка приятелка – Емили Шишкова, която причакала Стела пред дома й – съобщиха от полицията.

17 годишната пострадала е настанена в Неврохирургичното отделение на УМБАЛ „Д-р Стоян Киркович” със съмнение за комоцио, съобщиха от stz7.com Емили е задържана в ареста за 24 часа.

Бяха много добри приятелки дълги години, но Стела се отдръпна от компанията, в която е Емили, и това може би е в основата на боя.” – споделя майката на Стела, Румяна Колева пред TV7.

Емили е в среда, която не е добра и ние дръпнахме Стела от нея. Във въпросната вечер Стела слиза от таксито, а Емили я чака. Стела й казва, че не иска да говори с нея и тръгва да си вади ключовете, за да си отвори вратата на входа. Тогава получава ударите. Ще си вървим по каналния ред в съда.” – допълни бащата на пострадалата, Николай – „Емили живее с майка си, а бащата е бивш футболист на Берое. Много уважаван човек, но явно липсата му в живота на Емили оказва влияние.” – пояснява той.

Стела Колева все още е в шок и не може да повярва на появилите се коментари в Интернет пространството след инцидента: 

Междувременно бившата й много добра приятелка - Емили публикува скандални снимки  в Instagram профила си:  

„Емили е казала на дъщеря ми преди инцидента: „Ще умреш!" Биячката заплашила и друго момиче – Габи, с думите: "Ти си следващата!" – коментира майката на Стела Колева – Румяна.

Да оставим всичко друго и да се концентрираме върху един единствен факт – металната тръба.

Съзнавате ли, че живеем на място, в което 17-годишно момиче е пребито от друго МОМИЧЕ, бивша приятелка с МЕТАЛНА ТРЪБА?

Какви биха могли да са „основанията” за това? Няма значение...

А съзнавате ли, че момичето с тръбата си публикува ПУБЛИЧНО окървавения пръст? И, че между тези МОМИЧЕТА има заплахи за смърт?

Съзнавате ли, че слабата икономика, отливът от туризма и политическият популизъм всъщност са ни последния проблем?

Защото – какво ни пука, че държавата не работи добре, ако в нея не са останали...хора?

СНИМКИ НА ЕМИЛИ:

СНИМКА НА СТЕЛА:

Източник: Lentata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари