Ученици налетяха на бой на учителката си

0
Ученици от Професионална гимназия в Стара Загора са посегнали неколкократно на учителка
Ученици от Професионална гимназия в Стара Загора са посегнали неколкократно на учителка Снимка: БГНЕС

Ученици от Професионална гимназия по механотехника и транспорт "Никола Вапцаров" в Стара Загора са посегнали неколкократно на учителка, съобщава БГНЕС.

Видео на случаят е разпространено вчера в социалните мрежи. За по-малко от 24 часа той е гледан над 20 000 пъти, а участниците в него си изтриха профилите. Учениците са от 10 клас на гимназията.

Според директорката Лидия Иванова те са добри ученици и е силно изненадана от поведението им.

От регионалния инспекторат на образоването в Стара Загора са уведомили ресорното министерство за инцидента. Ще бъдат предприети и допълни мерки, като разговори с класа, в училището няма педагогически съветник, но помощник директорът и класният ръководител ще проведат съответно разговори за поведението на учениците.

Потърпевшата учителка сподели, че е много обидена. Иска да продължи да бъде учител, но се надява тази агресия да спре, в противен случай ще й се наложи да смени професията. 

"Решението по казуса ще бъде взето от Министерството на образованието и науката", съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието в Стара Загора. Очакванията са за наказания на учениците, проявили арогантност в часа по английски език.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари