Как полицията спаси Дариткова от народната любов

0
Единствените кадри на излизането на Даниела Дариткова от БНТ след час и половина криене в сградата
Единствените кадри на излизането на Даниела Дариткова от БНТ след час и половина криене в сградата

Единствените кадри на излизането на Даниела Дариткова от БНТ след час и половина криене в сградата на телевизията

Журналистът и блогър Иво Божков разпространи видеокадри от снощната протестна акция пред БНТ, когато демонстранти срещу правителството попречиха на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова да излезе от сградата.

Час и половина след участието ѝ в предаването "Панорама" се наложи Дариткова да бъде изведена от полиция, а униформените -да направят кордон между протестиращите и автомобила ѝ, а депутатът бе изведена от колата.

От кадрите се вижда Дариткова, заобиколена от десетки униформени, да върви, докато протестиращите скандират "Оставка" и "Довиждане". В един момент полицаите правят кордон около колата, в която Дариткова влиза, а протестиращите обръщат кофи за боклук, с което блокират автомобила. Възгласите прерастват в "Довиждане". Не се виждат опити за физическа саморазправа.

"Единствените кадри на излизането на Дариткова от БНТ след час и половина криене. Криенето продължи в кола между две кооперации и се наложи полицията да скъса телена ограда от заден двор, за да може тя да се прибере. Вижте кадрите докрай и сами преценете колко е верен статуса на депутата от ГЕРБ, минути преди да излезе: "Блокирана съм в БНТ от агресивни протестъри, които крещят срещу мен. Няма да допусна да бъда използвана за повод за конфликт между протестиращи и полиция! Всички обаче имаме своите права!", написа Иво Божков във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари