Как клиентите на Мтел ще използват 4G от 1 август 2016 година?

0
Използвалите 4G услуги клиенти на Мтел са над 240 000 души
Използвалите 4G услуги клиенти на Мтел са над 240 000 души Видео: nixanbal

Как клиентите на Мтел ще използват 4G услуги след 1-ви август 2016 г., когато приключва тестовият период, ни запознава nixanbal.com. 

Яна Янкова, мениджър екип "Мобилни услуги" за частни клиенти, сподели, че всички клиенти на Мтел, които са тествали 4G услугата в последните три месеца, ще продължат да я тестват без допълнителни условия и занапред.

Яна Янкова отбелязва, че използвалите 4G услуги клиенти на Мтел са над 240 000 души. 

Всички останали ще могат да преминат към 4G като подпишат нов договор или подновят съществуващия си с някой от плановете Мтел безкрай (от L до 3XL) или Мтел сърф (L и XL).

Ще има и допълнителен пакет с 4G мобилен интернет, който ще може да се активира към стандартните гласови планове на оператора. Тук цената ще бъде 7.99 лв. за 1.5 GB трафик

Във финалното видео пред обектива застана и Александър Колев, мениджър екип "Продуктово портфолио", който разказа кои са най-продаваните 4G устройства, кои потребители - тези на iPhone или тези на Android - използват повече мобилен интернет и какъв смартфон използва той - човекът, който подбира моделите в каталога на Мтел

Източник: nixanbal.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари