Как да тълкуваме еротичните си сънища

0
Сексуалните сънища са по-желани от кошмарите
Сексуалните сънища са по-желани от кошмарите

Сексуалните сънища са доста по-желани от кошмарите, но понякога могат да причинят сериозно объркване и колебание. Не бързайте с изводите, защото ако сънувате, че правите любов с бившия или с шефа, това на практика не означава, че изпитвате влечение към тези мъже.

Според експертите героите във вашите сънища разкриват дълбоки копнежи или страхове. Ето и как да ги декодирате:

Секс с бившия

Често ексгаджетата са свързани с някаква част от живота ви и душевно състояние. Ако например сънувате, че правите любов с ученическата си тръпка, това значи, че изпитвате носталгия по онези безгрижни моменти в тийнейджърските си години.

Ако насън сте с гаджето от университета пък това подсказва, че копнеете отново за онази свобода в студентските си години. Лошото момче в живота ви е знак, че ви се прави нещо диво и т. н.

Секс със знаменитост

Това не е никак необичайно – все пак тези мъже са красиви, талантливи, богати и известни. Насочете се към сферата, в която въпросната личност е блеснала. Ако спите насън с романтичен музикант, вероятно имате нужда от повече романтика и нежност. Ако е екшън герой, търсите сигурност и защита.

Секс с човек, когото мразите

Определено е объркващо! Често подобен сън означава, че все пак сте намерили нещо интересно, което цените във въпросната личност и може би трябва да преосмислите отношението си към него. Подобни сънища с роднини не са признак на инцест, а на желание да засилите семейните връзки.

Секс с жена

Спокойно, не сте лесбийка! Сексът с човек от същия пол означава, че се нуждаете от повече разбиране във връзката си и от околните.

Секс с непознат

Горещи ласки с мистериозен мъж, означават, че се нуждаете от промяна. Нещо, което да разчупи скучното ви ежедневие. Поработете и за това как да увеличите страстта в собствената си връзка.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари