Жената Овен e амазонката в леглото

1
Какво обичат жените от този знак?
Какво обичат жените от този знак?

Какво обичат жените от този знак?

Жените, родени под този знак на зодиака са истински амазонки, които са свикнали да вземат всичко от живота. В пълна степен това важи и в любовта и секса. Под чаршафите те са ненаситни, командват и партньорите им са наясно за техните еротични предпочитания. Още преди да се стигне до кулминацията те са разкрили какво им харесва, кога, къде и как, пише Tialoto.bg

Жените Овен не правят секс заради самия секс. За да се насладят напълно на интимността трябва да имат взаимни чувства с партньора – това е гаранция за скритата жажда за нежност и необходимостта да се чувстват сигурни.

Сексуални предпочитания

В секса са ненаситни, винаги са подготвени с подходящо еротично бельо, с което да „запалят“ фантазията на всеки мъж. Обичат да драскат, хапят, а за „радост на съседите“ не се притесняват от децибелите на стоновете и пъшканията. Тя предпочита спонтанния секс – на задната седалка на колата, на бюрото в офиса, на пейката в парка, в асансьора и т. н.

Склонност към изневяра

Като цяло, жените Овен са много верни и рядко изневеряват. Топката е в техните партньори – докато се раздават в леглото на 100%, проблеми във връзката няма да има. Ако изневерят на половинката си, това ще бъде единствено заради сексуална неудовлетвореност.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари