Как да получиш по-висока заплата?

0
Средната работна заплата в ИТ сектора е 2500 лева. Друг сектор в който да има толкова висока средна работна заплата в България няма
Средната работна заплата в ИТ сектора е 2500 лева. Друг сектор в който да има толкова висока средна работна заплата в България няма Видео: youtube

1. Средната работна заплата в ИТ сектора е 2500 лева. Друг сектор в който да има толкова висока средна работна заплата в България няма. 

2. Ще имаш възможност да работиш във високо технологичен офис, с всевъзможни удобства. Целта на шефовете е да ви предоставят всичко и да се чувствате добре и свободни за да си свършите работата по перфектен начин.

3. Ще имаш възможност в зависимост от фирмата, да работите понякога от вкъщи. Което ви прави напълно мобилни.

4. Развиваш умение да следваш логика, да разсъждаваш, да планираш, да си организиран, това последното май не при всички действа.

5. Като програмист можеш от нищо да направиш нещо, достатъчно е да имаш компютър, интернет и желание. 

6. Програмирането е творческа работа, като писането на музика, рисуването, белетристиката и т.н. Програмистите са творчески личности. 

7. И като всеки творец, може да започнеш да програмираш и на 10 години и по-малък, а като завършиш и имаш достатъчно опит, можеш да започнеш работа доста висока заплата. 

8. В България е препълнено с безработни прависти и икономисти

9. ИТ секторът ще повиши жизненият стандарт на българите, поради интелектуалното ниво на програмистите и парите, които получават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари