Къде в страната ни се намират демографските оазиси?

2
Коментар на доцент Георги Бърдаров
Коментар на доцент Георги Бърдаров Видео: NOVA

Коментар на доцент Георги Бърдаров

Ще променят ли чужденците тъмните прогнози за броя на населението у нас? Къде в страната ни се намират демографските оазиси? И кога в България средната възраст ще бъде 100 години? Отговорите дава демографът и български писател доцент Георги Бърдаров.

Със сигурност този въпрос има два аспекта. Единият е чисто демографски аспект, другият е чисто личният аспект на жените, които взимат това решение. Чисто демографският аспект по никакъв начин на забраната или разрешаването на абортите не може да повлияе на демографската ситуация”, посочи доцентът на въпроса дали вписването на абортите в Конституцията на Франция би имало отражение върху раждаемостта, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари