Къде ще вали сняг утре?

1
През следващото денонощие облачността ще е предимно значителна
През следващото денонощие облачността ще е предимно значителна

През следващото денонощие облачността ще е предимно значителна.

През нощта в планинските райони ще превалява сняг. Утре сняг ще вали в Северна България и в планините, където ще се образува и снежна покривка. Ще духа умерен северозападен, в Източна България до силен североизточен вятър. В Североизточна България и Предбалкана ще има условия за навявания. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, а максималните – между 0° и 5°, съобщава БТА. 

Над планините облачността ще значителна с превалявания от сняг, по-съществени в Стара планина. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. По планинските проходи ще има условия за виелици. Максималната температура на височина 1200 метра около минус 5°, на 2000 метра – минус 11°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. В северните райони дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 3° - 6°, температурата на морската вода е 11° - 12°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 29.12.2019 слънцето ще изгрее в 07:56 часа и ще залезе в 17:00 часа. Продължителност на деня 09:04 часа. На 29.12.2019 луната ще изгрее в 10:24 часа и ще залезе в 20:14 часа. Осветеност на диска в 0h UT 8 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари