Къде е ГЕРБ, къде е Цветан Цветанов, къде е "Кметът на годината"?

1

Мизерия и боклуци около УМБАЛ "Канев" отвращават гражданите в Русе.

Александър Добрев е публикувал в социалната мрежа снимки с мръсотията и сметището от паркингите около болницата. Г-н Добрев също се възмущава, че няма нито една обществена тоалетна. 

Вижте целия коментар на Александър Добре, публикуван във Фейсбук:

"Прилича ли му на този надпис "UNIVERSITY HOSPITAL KANEFF"  с мръсотията и сметището от паркингите и около сградите на областната болница в Русе?

Тук се обслужват пациенти от цяла Североизточна България. Чужденци от корабните круизи минават покрай тази отврат на път за музея на транспорта. Няма нито едно кошче за боклук, както и химическа тоалетна за хилядите чакащи около болницата. 

Как за последните 8 години нито веднъж от "ЧИСТОТА" не минаха да съберат този боклук?

Преди година лекарите и сестрите се бяха организирали, на които не им е това работата и бяха обрали този боклук, но благодарение на "ХОМО–САПИЕНС" резултата е този който го виждате на снимките. Сега се чака тревата да избуее и частично да прикрие тази отвратителна гледка.

Стълбовете за осветление са наклонени и изпочупени от удари на колите, паркиращи на този паркинг, само година след ремонта и отново не светят.

Служителите на  КООРС, които не си личи, че са такива, идват и правят 5-6 акта пред ДКЦ-1 за неправилно паркиране и си отиват, вместо да извадят тефтера и да записват всички нередности, които видят за да докладват...  ден да мине друг да дойде. 

Къде е ГЕРБ, къде е Цветан Цветанов, къде е "Кмета на годината", които само се хвалят до небесата какво са постигнали?

Никой не се възмущава, а какво очакваме от народ, който търпи най-големия град на Дунава да е без ОБЩЕСТВЕНА ТОАЛЕТНА (съществуващата беше затворена от ГЕРБ преди няколко години), след като винаги и преди 100 години е имало! Да не говорим, че в Цариград през средновековието е имало над 1800 обществени тоалетни ! То вярно, че се свиква да се живее и в кочина, но вече 30 години преход към такива мръсни държави ли се стремим!

Алооо, народе, вземи се в ръце!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари