Изявен германски гей нарисува Хитлер със собствените си фекалии

0

Жестока подигравка с Хитлер сътвори модерният немски художник Мартин фон Островски.
Потомственият аристократ и изявен гей от Берлин нарисува портрет на фюрера от собствените си фекалии, пише България днес.

55-годишният творец минава за един от повелителите на абстрактното изкуство, а шедьоврите му се търгуват на неразумно високи цени. Платната на Островски се особено ценни, защото в по-голямата си част са нарисувани с неговата сперма.

Запазена марка на Мартин са картините на черен фон с бяла семенна течност. Чалнатият артист с диплома за история на изкуството от университета в Карлсруе събира сперма от 70 еякулации за едно произведение.
Новата мания на Островски е платна с лайна. Първата картина е негов автопортрет, след което получава вдъхновение да нарисува създателя на националсоциализма.

За едно средно голямо платно от предишната му серия той се подготвя почти месец, тъй като събира семената на труда си в буркан и ги съхранява в хладилник, преди да почне да твори. За последното хрумване материала събира за по-малко от 24 часа.
"Реших да променя нещо в стила си, защото досега, когато подуша миризмата на семенна течност, се възбуждах, а често пъти наоколо нямаше човек до мен, за да правим секс. С фекалиите този проблем отпада. Мислите ми са насочени само към произведението", коментира Островски.

Мартин вижда инспирация в бившите немски лидери и създава цяла колекция от образи на Фридрих Велики, Бисмарк, Вилхелм ІІ и Хитлер.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари