Изверг кла жена си пред училището на детето им

0
Жената е с много прободни рани в корема и гърдите
Жената е с много прободни рани в корема и гърдите

Окръжната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа 38-годишния Марчо Ж., който направил опит да убие жената, с която живеел на семейни начала, като деянието му е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост.

Това съобщиха от пресцентъра на Окръжната прокуратура.

Образувано е досъдебно производство по член 116, ал. 1, т. 6, във връзка с член 115, във връзка с член 18, ал. 2 от Наказателния кодекс. На 16 септември 2016 год. около 16,30 часа е получен сигнал за жена, която била намушкана с множество удари с нож в областта на корема и гърдите. Инцидентът станал в близост до училище „Ангел Кънчев“, където учело детето на извършителя и пострадалата 31-годишна жена

Тя отишла да прибере детето си от училище. Там била причакана от мъжа, с когото живеели на семейни начало и имали спорове относно упражняването на родителските права върху детето, родено от съжителството им. 

Пристигналият на място полицейски екип задържал 38-годишния Марчо Ж., който бил открит в автомобила си. Жената е отведена в болницата, където е оперирана. 

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо извършителя на опита за убийство. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари