Извънредно включване на НЕжипка ТВ

1
Подготвяме се да изритаме силно по задниците в посока централния Софийски затвор всякаква паплач като Борисов, Цветанов...
Подготвяме се да изритаме силно по задниците в посока централния Софийски затвор всякаква паплач като Борисов, Цветанов...

Ясно ми е, че за Бойко асфалтът е първото чудо на света и че за тези около него той буквално се яде”, коментира членът на “Отровното трио” адвокат Николай Хаджигенов, включвайки се от т.нар. НЕжипка ТВ.

Включването идва като отговор на днешната проява на премиера Бойко Борисов, който отново инспектира с джипа си. Този път проверката е на частта от Околовръстното между “Младост” и “Горубляне”.

"Подготвяме се за най-важната битка, която ни предстои, а именно изборите, на които да изметен тази неграмотна паплач Борисов, ГЕРБ, Цветанов, които трябва да изритаме силно по задниците в посока Централния софийски затвор, макар че какво им е и на останалите – пазарджишкият е едно чудесно място", заяви емоционално Хаджигенов, който обикаля из страната и, по думите му, организира "революционни комитети".

"Отсега сме избрали най-мръсните, плесенясали и пълни с дървеници и всякаква гад килии. Веселбата е пълна. Не се притеснявайте, не ни утрепаха (бел.ред. визирайки вчерашната катастрофа на "Отровното трио" на път за Русе, при която колата им бе пометена на пешеходна пътека в Луковит). BMW-то може да е 30-годишно, но е добро, здраво е. Отремонтирахме колата, нищо не може да ни спре", успокои адвокатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари