Борисов: Сега са същите времена като при комунистите

0
Премиерът пак обикаля с джипката строителни обекти
Премиерът пак обикаля с джипката строителни обекти

Премиерът пак обикаля с джипката строителни обекти

Премиерът Бойко Борисов и днес е на път с джипа на НСО. Заедно с министъра на регионалното развитие Петя Аврамова и видинчанката Росица Кирова, която до скоро беше координатор на партията на Слави Трифонов за региона, инспектира строителство на пътна отсечка до община Димово.

"Виждате, че трасето се готви, каквото може да се прави, се прави. Първо ходим в калта, после по чакъл, после по асфалт. Без да се накаляш, не става. Иначе да са го направили комунистите отдавна!", отбеляза Борисов, на която Росица Кирова отговори, че "тогава са били други времена". "Ами! Били са други времена...Били са същите времена! Да не би тогава хората да не са искали?", поправи я премиерът.

По-рано през деня Борисов се отби и в община Димово, където разговаря с кмета Светослав Славчев от ДПС за новия път. "Хем, няма да им се пукат къщите, хем нема трафика - тир след тир да е тук. До 2 години ще го изкараме!", изтъкна премиерът. По негови думи обаче теренът е много тежък за строителство: "Минаваме по едни мостове, но няма как...Така са правили едно време пътищата. Мине някой Москвич или Волга през селото и това е. А сега гледай какво е!". После Борисов попита кмета дали е оправил задълженията на общината, които възлизали на около 5 милиона. Градоначалникът отговори, че стоят плащания към фирма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, какво си купи днес от МОЛ-а?
- Няколко чифта бикини, че старите вече омръзнаха на целия град.

Харесай Дунавмост във Фейсбук