Изтече видео в което Борис Джонсън танцува с чаша в ръка по време на локдаун

3
Джонсън танцува на песента на Лайънъл Ричи "All Night Long" с жена до него, държаща светлинен меч
Джонсън танцува на песента на Лайънъл Ричи "All Night Long" с жена до него, държаща светлинен меч Снимка: Фейсбук

Британският премиер Борис Джонсън е безмилостно подиграван в „Туитър“, след като е уловен как танцува на парти с чашка в ръка с неонови светлини

 Видео показва как той се забавлява по време на локдаун, информира bTV

Клипът е записан в началото на локдауна заради COVID в Обединеното кралство. Министър-председателят танцувал на събиране "донеси си алкохол", което се провежда в градинката на №10, стана ясно от мрежата.

Джонсън танцува на песента на Лайънъл Ричи "All Night Long" с жена до него, държаща светлинен меч. Тя буквално прилича на джедай.

От опозиционната Лейбъристка партия отново критикуваха Джонсън и обявиха, че той е нарушил закона, след което е излъгал. А високопоставен член на Консервативната партия беше категоричен, че премиерът или трябва да управлява или да се оттегли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари