Израел ще помогне за евакуацията на бебета от болница "Ал Шифа"

1
Животът им е поставен под риск
Животът им е поставен под риск Снимка: Courtesy of Medical Aid for Palestinians

Животът им е поставен под риск

Израелската армия каза, че утре ще помогне за евакуирането на бебета от болница "Аш Шифа" в Газа.

"Персоналът на болница "Аш Шифа" поиска утре да помогнем на бебета от педиатричното отделение да се преместят в по-безопасна болница. Ще окажем необходимата помощ", заяви тази вечер говорителят на Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) Даниел Хагари, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

По-рано днес палестинският министър на здравеопазването съобщи днес, че има риск 39 бебета да починат в болница "Аш Шифа" в ивицата Газа поради липса на електричество, кислород и лекарства.

По последни данни на здравните власти в Газа от началото на войната са били убити над 11 070 палестинци, две трети от които жени и деца, отбелязва Асошиейтед прес. Около 2700 души са обявени за безследно изчезнали и се смята, че вероятно са затрупани или загинали под развалините.

"Може да извършим и в Бейрут това, което сега правим в Газа", предупреди по-рано днес израелският военен министър Йоав Галант.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Късно е либе...
    останаха ли деца или на кой ще помагат,убийци ,лицемери дано има възмездие.
  • 0
    3
    Moni levi
    Айде,айде, мизерните араби,може да убиват,а евреите ,не може,така ли?Избивай наред тези дрипи,маймуни пустинни, арабски боклуци.
  • 1
    2
    123
    Мръсна еврейска лицемерна прокажена сган. Изпариха няколко хиляди деца с бомби, сега ще евакуирали бебета. Засипете Еврусалим със същото.
  • 4
    1
    Az
    Такъв геноцид и убийства даже фашистите не са правили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари