Френски журналист: Израелската армия изтегля танкове от болницата "Ал Шифа" в Газа

1
Израелската армия засега не е потвърдила тази информация
Израелската армия засега не е потвърдила тази информация Снимка: aljazeera

Израелската армия засега не е потвърдила тази информация

Израелската армия изтегля танкове от болницата "Ал Шифа" в град Газа, констатира рано тази сутрин журналист на агенция Франс прес.

Танкове и превозни средства на израелската армия напуснаха пределите на болницата, в която влязоха преди две седмици. Според журналист на АФП, намиращ се в района на болницата, армията е изстреляла снаряди, за да прикрие оттеглянето на танковете си и е напуснала квартала "Ар Римал", за да се насочи към югозападната част на град Газа.

Израелската армия засега не е потвърдила тази информация, предава БТА.

Здравното министерство на "Хамас" заяви днес, че е намерило десетки трупове в болницата "Аш Шифа" след изтеглянето оттам на израелската армия, предаде Франс прес.

"Десетки тела на мъченици, част от които разлагащи се, бяха намерени в болницата "Аш Шифа" и около нея", се казва в изявление на министерството, в което се уточнява, че на материалната база на болницата са нанесени сериозни щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари