Изпити по английски на университета Кеймбридж в Русе

1
Повечето британски университети вече не признават резултатите от TOEFL и отдават предпочитание на изпитите на Университета Кеймбридж, които са валидни за цял живот
Повечето британски университети вече не признават резултатите от TOEFL и отдават предпочитание на изпитите на Университета Кеймбридж, които са валидни за цял живот

Вече са ясни датите, на които в град Русе ще се провеждат изпитите на Университета Кеймбридж под администрацията на училища ”ФАРОС”, съобщават организаторите. 

Най-важните и желани изпити, с които се кандидатства пред Британски университети и работодатели, са FCE – за ниво В2 и CAE – за ниво С1.  Те ще се проведат на 6-ти юни от 9.00 часа. По ниските нива – КЕТ и РЕТ са на 4-ти юни, а изпитите за деца – 30-ти май. Повечето британски университети вече не признават резултатите от TOEFL и отдават предпочитание на изпитите на Университета Кеймбридж, които са валидни за цял живот.

От тази година влизат в сила някои промени във формата, които ще направят  изпитите на Кеймбридж по-достъпни и по-полезни в успешната подготовката за следване и кариера в чужбина. Преподавателите на  училище „Фарос” – Русе изразиха готовност да окажат съдействие на всички потенциални кандидати, независимо къде  се обучават те. Там може да определите безплатно своето ниво и да получите съвети за успешно кандидатстване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари