Изоставиха парализирана жена на околовръстното на Свиленград

0
Жената се охранява от патрул на полицията, защото нито една институция не я иска
Жената се охранява от патрул на полицията, защото нито една институция не я иска Снимка: Haskovo.Live

Жената се охранява от патрул на полицията, защото нито една институция не я иска

Жена, за която се предполага, че е с церебрална парализа, която не може да се движи и да говори, е изоставена на околовръстния път на Свиленград. Жената се охранява от патрул на полицията, тъй като към момента нито една институция не я иска, предаде Haskovo.Live.

От полицията съобщиха, че комуникацията с жената е затруднена. Тя не говори, няма и документи за самоличност. У нея са открити само два мобилни телефона, без карти и без запаметени номера. Не се знае и каква е националността на жената. На място е бил повикан и преводач с арабски език, но тя не е реагирала на нито един въпрос.

Екип на Спешната помощ е прегледал на място жената. Медиците са установили, че тя няма травми и наранявания и не се нуждае от болнично лечение.

На място са пристигнали и социални работници. Те обаче не предлагали такава услуга по настаняване в Свиленград и отказали да поемат грижа за жената .

Полицията също не може да я отведе в Районното управление, защото няма подходящо помещение.

В търсене на изход от ситуацията, полицаи охраняват жената на пътя. Предстои да бъдат прегледани камерите от видеонаблюдението в района, за да установи кой я е изоставил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари