Измамна група от Карнобат измъкнала 500 000 лева от наивни хора за "кредити"

0
Членовете на групата твърдели, че са представители на големи турски и германски банки. Убеждавали различни хора, че ще им уредят банкови кредити в размер от 100 000 до 40 000 000 евро за са подпомогнат бизнеса си
Членовете на групата твърдели, че са представители на големи турски и германски банки. Убеждавали различни хора, че ще им уредят банкови кредити в размер от 100 000 до 40 000 000 евро за са подпомогнат бизнеса си Видео: NOVA

По неофициална информация има около 10 задържани

Спецакция на полиция и жандармерия в Карнобат. Рано тази сутрин десетки екипи блокираха един от кварталите на града. Издирват се участници в организирана престъпна група, която се е занимавала с измами и лихварство. Измамниците спечелили половин милион лева с обещания за кредити от чужбина, разкрива NOVA

До момента са арестувани около 10 души. Обискирани са 9 адреса на работещи в чужбина жители на квартала.

Членовете на групата твърдели, че са представители на големи турски и германски банки. Убеждавали различни хора, че ще им уредят банкови кредити в размер от 100 000 до 40 000 000 евро за са подпомогнат бизнеса си.  

От събраната до момента информация става ясно, че организираната престъпна група е действала от месец декември 2017 г. до момента. Измамени са хора със суми за около 500 000 лв. Тепърва ще става ясно кой от задържаните каква роля е изпълнявал в групата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари