Излезе Нокиа 3310 "Putin Edition"

4

Caviar анонсира луксозните версии на обновения мобилен телефон Nokia 3310.

Това е мобилно устройство с корпус от закален брониран и устойчив на куршуми титан тип BT 23. Телефонът има керамични бутони и декоративна гравюра в стил дамаска стомана, пише Kaldata.com

Популярният уеб-портал FossBytes допълва, че на гърба на тази луксозна вещ се намира барелефа на руския президент, цитат от химна върху златна плочка и фина гравюра. Caviar от своя страна каза, че е използвано злато проба 999 (24 карата). Нещо като черешката на тортата е миниатюрният герб на Руската Федерация върху централния бутон на фийчърфона.

Хардуерът е същият като в оригиналния Nokia 3310, показана на изложението MWC 2017 в Барселона – 2,4-инчов цветен дисплей с резолюция 320х240 пиксела, единствена камера с резолюция 2 мегапиксела, операционна система Nokia Series 30+ и новата версия на играта „Лакомата змия“.

Може би се чудите каква е цената на този лукс. За да притежавате този телефон, ще трябва да изхарчите $1690. За тази сума можете да закупите 30 броя оригинални Nokia 3310.

Но ако сте голям фен на Путин и искате да похарчите една прилична сума, посетете сайта на Caviar и си поръчайте този луксозен телефон. Доставките на Nokia 3310 Supremo Putin Edition стартират тази пролет.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари