Изгоря заведение на крайбрежната алея във Варна

0
Пламъците горяха на метри височина, а искрите падаха чак в морето. Чуваше се трясъка от счупването на стъклата, разказва очевидец
Пламъците горяха на метри височина, а искрите падаха чак в морето. Чуваше се трясъка от счупването на стъклата, разказва очевидец Видео: Димитър Пехливанов

Плажно заведение на крайбрежната алея, известно повече като Club Makalali, изгоря до основи тази нощ, съобщиха очевидци, цитирани от RNS.

Ето какво разказаха те:

Огънят е избухнал малко след 2 ч. през нощта и се виждаше на километри. Когато отидохме, на мястото вече имаше полицаи. Имаше и други минувачи и всеки се приближаваше максимално, за да снима с телефона си. Униформените отцепиха района, за да не пострада някой. Собственикът на съседното заведение накара служителите си да изнесат газовите бутилки, за да не избухнат при високата температура.

Беше много страшно. Пламъците горяха на метри височина, а искрите падаха чак в морето. Чуваше се трясъка от счупването на стъклата.

Заведението е от дърво и пламна цялото като факла и изгоря до основи.

На мястото нямаше линейка и се надяваме никой да не е пострадал.“

Предстои оглед на местопроизшествието в светлата част на деня. Той ще изясни причината за пожара и дали той е предизвикан умишлено или е в резултат на човешка небрежност.

Източник: RNS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари