Изгонването на Мики Маус от централния площад разгневи русенци

8

Арестуваха най-издирвания престъпник Мики

Изгонването на Мики Маус от централния площад разгневи русенци в социалните мрежи.

Снимки от акцията на службата за контрол в града КООРС (понастоящем прекръстена на СЗ „ИООРС”) се появиха в популярна фейсбук група. Постът е озаглавен: "Арестуваха най-издирвания престъпник Мики".

Явно анимационният герой не си е платил рекета, наречен "тротоарно право", коментира потребителка на социалната мрежа.

"И малкото забавление което имаше по центъра докато се разхождат децата КМЕТА реши да го убие , .. А за много други незаконни неща си затваря очите .. СРАМ . И то Мики Маус ги забавлява безплатно , а едва ли Кмета ще отпусне пари за някоя атракция за децата по центъра..!!!", гласи гневен коментар по темата.

Ето и част от останалите коментари:

"Смях и позор!!!";

"Самоизяждаме се отвътре";

"Няма пари в Общинската каса... Преди изборите е имало "стратегия - след мен ПОТОП";

"Предния път арестуваха човек с акордеон , сега Мики маус... На това се казва акция РЕСПЕКТ!";

"Пенчо, Пенчо... За пореден път съжалявам, че ти вярвах...".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    34
    Гневен
    Тротинетките, простакът пред съда с балоните и чалгата, мърлявите влакчета... Тях кога ще ги глобиш и разкараш , мафиотско червено лайненце ?
  • 3
    33
    абе тоя трол,
    дето под всяка статия коментира сексуалното поведения на пенчо, не разбра ли, че няма да го огрее, ще си остане нена@бан!
  • 2
    32
    Тротинетка
    ЗАКОН ЗА ТРОТИНЕТКИТЕ ИМА! РУСЕ НЕ ГО СПАЗВА! ОТГОВОРЕН Е КМЕТЪТ И ОБЩИНАТА! ТРОТИНЕТКИТЕ СА ОПАСНИ КАРАЩИТЕ ГИ НЕ ПАЗЯТ НИТО СЕБЕ СИ НИТО ОКОЛНИТЕ! НЕ НА ТРОТИНЕТКИ В ПЕШЕХОДНА ЦЕНТРАЛНА ЗОНА КЪДЕТО ИГРАЯТ И СЕ РАЗХОЖДАТ МАЛКИ ДЕЦА! РУСЕ ИМА НУЖДА ОТ ЗДРАВ КОНТРОЛ И ДИСЦИПЛИНА! АБСОЛЮТНО ЗАПАДНАЛ ГРАД БЕЗ ОБЩИНСКА ГРИЖА ЗА ЖИВУЩИТЕ, НИКАКЪВ РЕД НИКАКВО ВЪЗПИТАНИЕ, ПЪЛЕН ПОЗОР!
  • 1
    31
    войник
    кой измисли този брутално неграмотен и маймунски начин на изказ във форумите!?Мислите са много интересни.Напротив тъпанари сте!
  • 1
    30
    Бемчи Либиеца
    Оважаеми, делиорманци от Русе,като ма избрахте ше ма тарпите,колкото и некадърен и проз комуноид да съм!Аз пак ше си онождам опщинарките,да не ме чете Вгъзилена,а вие си крякайте като не ходите да гласувате!Мигимауза иска да е по-голям шут от мене,ама нема как да стане и затва КУУРЗА го арестува. Ако беше от моите любими ружлямски идиотчета Каркадила Гена,Жабурашка,Педерзаяца или Пагадито нямаше да го барнат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари