Георги Игнатов: Русенци заслужават да се насладят на новогодишната заря!

1
Осигурили сме и безплатен градски транспорт в новогодишната нощ, обясни директорът по сигурността на крайдунавския град
Осигурили сме и безплатен градски транспорт в новогодишната нощ, обясни директорът по сигурността на крайдунавския град Видео: NOVA

Осигурили сме и безплатен градски транспорт в новогодишната нощ, обясни директорът по сигурността на крайдунавския град

Новогодишната заря във Велико Търново беше официално отменена. Тя ще бъде заместена от уникално светлинно шоу. Вечерта в първия ден на новата година пък Царевец ще приветства зрителите на традиционното представление „Звук и светлина”.

В петък по обед пък, жители и гости на старопрестолния град, по традиция ще изпратят старата година с голямо хоро в един от парковете във Велико Търново.

Общинските власти в Русе пък решиха да не отменят празничната заря, въпреки призивите на собственици на домашни любимци от цялата страна да се избягват шумните фойерверки.

Директорът по сигурността на крайдунавския град - Георги Игнатов, обясни, че новогодишното шоу ще се състои, тъй като хората имат нужда от забавление на фона на ограниченията и напрежението покрай COVID пандемията.

Освен това жителите и гостите на Русе ще могат да ползват безплатно градския транспорт от 00.00 ч. тази нощ до 00.00 ч. на 1 януари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари