Издирват русенка, изчезнала безследно в Атина

4
Тя е звъннала на майка си в Русе със зов за помощ след преживяно насилие
Тя е звъннала на майка си в Русе със зов за помощ след преживяно насилие

32-годишната Биляна Спасова, родом от град Русе е в неизвестност 3 август

Това е съобщила нейната майка, пише NewsBG.eu

Жената е пристигнала в Атина на 18 юли, настанила се в хотел на центъра и дни по-късно следите ѝ се губят. Преди да изчезне младата жена е позвънила на майка си в Русе от българско заведение което се намира в близост до хотела със зов за помощ: „Ела да ме прибереш, упоиха ме и ме изнасилиха! Взеха ми дрехите и парите, нямам нищо.“

Майката веднага тръгнала за Атина и в момента е в гръцката столица безсилна да открие дъщеря си.

Дъщеря ми пристигна в Атина, тъй като си правеше зъбите при зъболекар, завършил в България. Винаги ме е предупреждавала да внимавам по центъра и да имам очи и на гърба. Пазеше се много“, ридае неутешимо майката на момичето.

Алармирана е полицията и българското посолство, но към момента няма никаква информация.

Двете жени са живеели в Атина, но преди 4-ри години са се прибрали окончателно в България.

Според свидетели от български магазин, който Биляна е посещавала, през последните два дни е била неадекватна, за разлика от предишните дни, когато е била в съвсем различен вид.

Майката умолява всички българи, които имат някаква информация или са видели някъде Биляна да се обадят в полицията или в Българското посолство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ЯШУА
    Aз съм контактьор ... от информацията която ми се дава ще цитирам достословно МЪРТВА ,БОНГ(наркотици) полицията ще я намери в планинска местност .... виновен е циганин от български произход
  • 13
    1
    доктора
    Тъжно. Сигурно има и други неща , които не се споменават , както съвсем леко се вмъкна , че до скоро са живеели в Атина. Дано следващата статия не е такава , каквато повечето очакваме...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари