Издирва се Атанас от Русе

5

Младият мъж е в неизвестност от 11 август

Издирва се Атанас от Русе. За това научаваме от публикация в социалната мрежа. Младият мъж е в неизвестност от 11 август 2023 г.

"ТЪРСИ СЕ !!!
Атанас е от гр. Русе, от петък 11.08 е в неизвестност.

Моля, който го види, да се обади на 0877203067, на 112 или в най близкото полицейско управление!", пише Стийф Роджърс в групата "Русе" във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    .i.
    Ако някой мой близък изчезне,няма да размахвам ножове по градинки и паркове !!
  • 8
    4
    Д.К.
    Вие сте отвратителни всички в тези коментари Атанас има деца и жена гледам тук в коментари пише (циганин всички на сапун бил педерас не бил малко дете че да го търсят абе пълни простотии) първо какво от това че е циганин той не е човек така ли второ доказал се е че не е гей има деца трето ако някой ваш близък изчезне какво ще правите ако и под ваш пост се сипят обиди егати елементарни народ егати идиотщината като не можете да помогнете не изразявате мнение обидно към човек който не познавате и не сте виждали
  • -8
    3
    Pavel
    Циганите на сапун
  • -10
    2
    Багаин
    Звучи ми като някаква гей драма. Английският педераст е дошъл и българският любовник забягнал с някой тъпкач защото англичаните са слаба ракия.
  • 14
    1
    Аман
    Това става епидемия, всеки ден "търси се" ,какво като го види някой?Явно човека не иска да бъде намиран за известно време. Прекалява, да не е на 4 години?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари