Избрани са новите заместник-ректори на Русенския университет

2
Трима нови заместник-ректори ще има Русенският университет в следващите четири години
Трима нови заместник-ректори ще има Русенският университет в следващите четири години Снимка: РУ "Ангел Кънчев"

Трима нови заместник-ректори ще има Русенският университет в следващите четири години

Днес, 23 януари (вторник) 2024г., на своето първо заседание новият Академичен съвет избра заместник-ректори и ръководители на дирекции и центрове, съобщиха от РУ "Ангел Кънчев". Екипът бе предложен от ректорa проф. д-р инж. Пламен Кангалов.

Трима нови заместник-ректори - по учебната работа, по научно-изследователската дейност и по международното сътрудничество, ще има Русенският университет в следващите четири години.

За заместник-ректор по учебната работа е избран проф. д–р Генчо Стойков Попов.

Зам.-ректор по научноизследователската дейност е доц. д–р Десислава Стоянова Атанасова.

Доц. д-р Галина Иванова Иванова е избрана за заместник-ректор по международното сътрудничество.

Доц. д-р Таня Грозева продължава своята работа на настоящата си длъжност главен секретар.

На заседанието бяха избрани директори на филиалите във Видин, Разград и Силистра, както и директори и ръководители на дирекции, сектори и центрове.

Новоизбраните заместник-ректори по съответните ресори ще изпълняват своите функции за мандат 2023 – 2027.

Проф. д-р инж. Пламен Кангалов пожела успешен мандат на новия Академичен съвет, като посочи, че има доста предизвикателства, но се разкриват и редица възможности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Смело напред
    Комунистическата дружинка в РУ продължава да управлява необезпокоявана. Гената първо приятелче на Ицата, Галчето - на дедо Ачо Смрикарката момичето, което от сополив асистент избута до доцент, а сега подготвя почвата за професор. Подопечният преподавателски състав от послушковци и немалко некадърници кротка, за да папка. Това е пътят на висшето образование в Русе и да не се учудват какво е качеството му. Сбирщина от нагаждачи и използвачи, настанени на държавна ясла.
  • 19
    1
    Нищо ново
    Всичките начело с Пацо са подопечни на павликенския земеделски и азиатски капацитет. Зад кулисите конците се дърпат от този несменяем "играч" и далавераджия. Слепи ли са в МОН и една друга институция?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари