Избраха новите „Мис и Мистър Русенски университет“

2

Валентина Иванова – специалност “Начална училищна педагогика и чужд език”, и Григор Тодоров – специалност „Растениевъдство“, са новите „Мис и Мистър Русенски университет“

Поредното издание на “Мис и Мистър Русенски университет” излъчи своите победителите на конкурса, който се проведе в Канев център. Валентина Иванова – специалност “Начална училищна педагогика и чужд език”, и Григор Тодоров – специалност „Растениевъдство“, са новите най-красиви студенти на университета.

Наградите връчи акад. Христо Белоев, дтн – ректор на Русенския университет, който беше председател на журито.

Първи подгласници в конкурса са: Айфер Байрамлиева – специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”, и Радослав Георгиев – специалност “Транспортна техника и технологии”. Трето място завоюваха Магдалена Прашанова – специалност “Право”, и Джан Мехмедов – специалност “Растениевъдство”.

Прекрасните момичета и момчета от групата 4етно бяха подготвили незабравима и вълнуваща програма за публиката, а танцьорите от Фолклорен танцов ансамбъл “Русчуклийче” създадоха пъстро настроение. През 2007 година за пръв път се провежда конкурсът „Мис и Мистър“, който дотогава е бил само „Мис Русенски университет“. От 2014 година изборът на най-красивите студенти на Русенския университет се провежда в многофункционалния комплекс Канев център при неспиращ интерес.

С годините събитието набира широка популярност и вече представлява интерес не само за академичната общност, а и за гражданите на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Happy 😁
    Редно е титлата да бъде "Мистър Трактористър" и тя най-много приляга на Ицето, щото той е корифей неземен азиатски и красавец мазен павликенски. 😀
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари