Избраха Любо Ганев за президент на Балканската волейболна асоциация

2
Изборът стана по време на генералната асамблея на организацията
Изборът стана по време на генералната асамблея на организацията Снимка: CEV

Изборът стана по време на генералната асамблея на организацията

Любомир Ганев е новият президент на Балканската волейболна асоциация. Изборът стана по време на генералната асамблея на организацията, която се проведе в Истанбул.

На форума присъства президентът на CEV Александър Боричич, първият вицепрезидент на конфедерацията Ренато Арена, както и всички президенти на балканските федерации. Разискваха се различни теми за проблемите на волейбола в региона. И накрая се стигна до избора на Ганев.

За мен и българския волейбол това е голяма чест. Това показва, че България се справя отлично с организацията на много волейболни събития от всякакво естество“, коментира президентът на БФ Волейбол пред официалния сайт, предаде БГНЕС.

"Искам да покажем, че не само сме добри, но и непрекъснато се развиваме. Ще направя всичко възможно волейболът на Балканите да се изкачи на по-високо ниво", допълни още Ганев след асамблеята в Турция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари