Избират най-красивия българин

0
Кастингът за "Мистър България 2016" ще  се проведе на 23 април
Кастингът за "Мистър България 2016" ще се проведе на 23 април

Гала-спектакъла на конкурса '' Мистър България 2016" ще бъде проведен  на 10 май .

 По време на конкурса ще имаме възможността да видим 22 момчета, които ще дефилират с любимите бански на Леонардо Дикаприо, Брад Пит и Джордж Клуни- ''Vilebrequin''.

Ще  се насладим на  най-новата спортна колекция на Carducci, както и стилните и елегантни костюми на M'SUIT , които видяхме на Sofia Fashion Week и тази година. 

С тежката задача да оценят кой е най- красивия българин, ще се заемат носителката на короната ''Мис България ''- Наталия Гуркова, лицензиантката на конкурса "Мис Югозападна България''- Ани Палашева, класиралата се на шесто място българка на " Мисис Свят 2016"- Десислава Крайчева, Мария  Бонева - Sofia Fashion Week. 

В очакване да потвърди своето присъствие в журето, е световно известният дизайнер Майкъл Херера, или просто'' М '' , както го наричат. Създател на  модната линия- MTHEMOVEMENT , а част от клиентите му са звезди като Аштън Кътчър, Британи Мърфи, Бритни Спиърс, Джесика Алба и мн.др. 

Зад организацията на  тазгодишната  надпревара за ''Мистър България'',  стои популярният лайафстайл специалност Атанас Лазаров, който е лицензиант на марката и собственик на PRofile Intetnational, както и   екип от 30 човека- хореографи, дизайнери и модни специалисти. 

Собственик на марката " Мистър България"  е музикалния продуцент Доно Цветков. Генералният партньор БНТ Свят, ще излъчи бляскавото събитие. Официлни медийни партньори: CODE Fashion,InLife tv,Hilife, информационна агенция Darts news, InLife и Plovdivwood. 

Поп изпълнителите тази година, до  последно ще се пазят в тайна. 

За първи път в историята на конкурсите за красота, всички момчета ще преминат през 3D сканиране, а изготвените фигури ще бъдат продадени на търг с благотворителна цел.

За победителите в престижния конкурс, реномирания хотел "Royal Spa  Hotel"- Велинград и дизайнерския хотел " Dune", ще връчат своите специални награди , като генерални спонсори.

Всички желаещи да се запишат за участие на кастинга , могат да изпратят информация, снимки и телефон за контакт на посочения адрес :[email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари