Тест: Избери ябълка, за разбереш какъв си

1

Понякога в живота ни настъпва пълен хаос.

Измъчват ни въпроси и догадки и не знаем как да намерим отговора им.

Предлагаме ви тест за 1 минута, който е попадение в десетката.

Изберете ябълките, които ви допадат най-много и ще се изненадате колко точна характеристика за вас ще получите.

Ябълки № 1:

Вие сте искрен и прям човек. Винаги казвате това, което мислите и предпочитате горчивата истина пред сладките лъжи. Въпреки това, вие сте благ и никога не таите зло към другите. Можете да се зарадвате и на пълна безсмислица, като наистина знаете как да се забавлявате. Така лесно преминавате през възходи и падения. Вашата идеална ябълка - твърда и сочна, сякаш току що откъсната от дървото.

Ябълки № 2:

Вие сте пълен със сила и енергия. Можете да се забавлявате и имате игрив характер. Скуката - вашият смъртен враг. Животът ви е пълен с интриги и приключения. Можете да отгатнете и  непредсказуемото. Вие сами обръщате проблема с главата надолу. Определено сте късметлията, избран да опита сладките ябълки, гарнирани с карамел, ядки и шоколад.

Ябълки № 3:

Вие сте душата на компанията. С вас е интересно да се прекарва времето. Присъщи  са ви оптимизъм и позитивно отношение към живота. Притежавате дар да убеждавате. Хората ви се доверяват. В непосредствена близост до вас всички се  чувстват удобно и спокойно. Не се притеснявайте да вземете парче от свежия ябълков пай, от който послевкусът е топъл и сладък.

Ябълки № 4:

Вие сте си като една скала, на която може да се облегнеш. Мислите трезво, устоявате своите убеждения и възгледи за живота. Понякога хората възприемат сдържаността ви като срамежливост. Вие говорите малко и мислите много. Околните ви използват, за да излеят душата си, защото знаят със сигурност, че вие ги слушате и поддържате. С такива като вас може да се премине през огън и вода. Какво лакомство ви подхожда? Горещ ябълков пунш е най-доброто за вас.

Ябълки № 5:

Вие излъчвате светлина и радост. С вас хората се чувстват весело и непринудено. Обичате приключенията и имате адреналин повече от достатъчно! За вас са важни детайлите като звук, мирис, вкус, вид. Взимате всичко от живота, а дори и малко повече. На вас самият Бог е отредил да носите горещите палачинки директно от тигана!

Ябълки № 6:

Имате добре развити инстинкт и интуиция. Вие сте остроумен и мъдър. Остроумен сте и проницателен. Не сте много общителен, но когато се чувствате спокойни, не могат да ви надговорят! У вас е добре развит не само интелектът, но и страхотно чувство за хумор. Признайте си, че това рядко се случва ... Приятелите ви ценят, но вие не се стремите да се превърнете в душата на компанията. Вашата слабост - чаша ябълково вино с вкусно скъпо сирене.

Източник: Офигенно
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари