Илиян Илиев е водач на листата на НДСВ в Русе

3
50-годишният Илиев е адвокат
50-годишният Илиев е адвокат Снимка: ОбС - Русе

50-годишният Илиев е адвокат

Илиян Илиев е водач на листата на НДСВ в Русе.

Вчера бяха утвърдени водачите на листи на партията за предстоящите на 2 април предсрочни парламентарни избори.

Илиян Василев Илиев е роден на 13 април 1973 година в Русе. Завършил е Юридическия факултет на РУ „Ангел Кънчев“. По професия е адвокат. Живее и работи в Русе. До момента Илиев бе общински съветник в ОбС - Русе от групата на ГЕРБ.

Проф. Огнян Герджиков води в лидерския 25-ти МИР София, а лидерът на НДСВ Станимир Илчев е водач в друг столичен район – 23-ти и във Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    да
    Мяза на мангал, сигурно само с такива работи.
  • 1
    13
    Мирчо Куртев
    Адвокат Илиян Илиев мен ме излъга като му платих хонорар и не направи нищо по моя случаи каза че води Дело когато му поизсках входящ ти номера на Делото той не ми да де Не се Доверявайте Ще бъдете Излъгани като мен има и по Достойни Адвокати дето не падат толкова ниско да вземат хонора и нищо ама нищо да не направят Много добре уме да лъже както ме излъга мен НЕВЯРВЙТЕ НА АДВОКАТА ИЛИАН ИЛИЕВ !!!
  • 5
    12
    русенец
    Нека утре Станимир Илчев и Огнян Герджиков да видят какъв водач на листа са поставили в Русе. И колко достоен е техния кадър. Нима нямаше нито един по-достоен от кадрите на НДСВ. Срам и позор. Надали ще съберат и 0,2 %. Дано някой го прочете и покажи на Илчев и Герджиков
  • 8
    11
    OX -MАЛЕ
    ТОЗИ Е НАИСТИНА ЗА ЗАТВОРА, С КОЛЕГАТА СИ ДЕНИСЛАВ, И ОЩЕ ЕДИН БЕЛЕНСКИ ИЗМАМНИК , СТИЛИЯН ОКРАДОХА 3-4 БАНКИ, ОТЧЕТОХА СЕ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ КОГОТО ТРЯБВА. НЕ МОЖЕ ДА НЯМА ГОСПОД.
  • -1
    10
    Кикосчетоо
    Време е да се разбута ,тази така окопала се руйна , следва домино.. С теб сме ,това е човека който се опълчи срещу така неясният статут със стопанисването на Буферният паркинг на Община РУСЕ....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари