Иво Христов: ГЕРБ могат да спечелят изборите само с Измама!

0
Какво се вижда: Борисов обикаля страната като актьор без публика, който играе все същите скечове пред нарочно докарани хора
Какво се вижда: Борисов обикаля страната като актьор без публика, който играе все същите скечове пред нарочно докарани хора

„ГЕРБ вече политически загуби тези избори и вече може да победи само с манипулации, благодарение на познатите си изборни машинации и фалшификации.

Какво се вижда: Борисов обикаля страната като актьор без публика, който играе все същите скечове пред нарочно докарани хора. В партията му има хиляди нормални хора, които са възмутени от дерибейството на лидерите си. От тях зависи дали България вземе курс към предсрочни избори или агонията й ще продължи“.

Това коментира Иво Христов, бившият съветник на президента Радев, пише Skandalno.net.

Режимът на Борисов е вселил страх в душите на хората. Никъде на наше събрание няма да видите дори един общински чиновник.

Защото в общините вече работят само хора, които за да започнат там работа, са декларирали вярност към ГЕРБ. А малцината, запазили работните си места там, не смеят, защото рискуват да си загубят работата. На места полицията притиска инакомислещите, други държавни органи тормозят бизнеса. Властта е впрегнала НАП, РИОКОЗ и още куп институции да тормозят всеки бизнесмен или частно лице, което поддържа левицата. Тази задушлива атмосфера е прогонила над 30 000 българи зад граница само през изминалата година. Но надежда има. Залите са пълни. Срещам хората, които телевизията не показва: почтени, работещи и пенсионери, милеещи за България. Говорят ангажирано. Не лукавят. Не очакват облаги, а справедливост и достойни доходи.

Опустошена и обезсърчена. Наплашена. С детски площадки, но без деца, със селски стадиони без футболисти, с „къщи за гости“ без гости. Такава е България в момента.

ГЕРБ и бизнес-клиентите на партията приватизираха европейското членство и го превърнаха в джипове и резиденции. Екранната България от телевизиите и вестниците на властта няма общо с реалната. Там режат ленти и българи се прибират в родината. Как стоят нещата обаче вдействителност: инвеститорите ни заобикалят, а ниските доходи гонят хората на гурбет. Затаеният гняв поболява хората. Институциите не функционират.

Ако ГЕРБ победи на тези избори, реални избори за местна власт наесен няма да има.

Правителството разполага с достатъчен бюджетен излишък, за да си ги купи. Съвсем легално, като раздаде пари където трябва.Моят призив е да оставим различията за предсрочните парламентарни избори. Към този момент само победа на БСП е предпоставка за такива избори. Разсейването на гласовете в подкрепа на различни малки формацийки е подарък за статуквото на шайката.

 

Източник: Скандално
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари