Ивет Горанова продаде на търг късметлийски ръкавици

1
Сумата ще бъде дарена в помощ на пострадалите от наводненията в Царево
Сумата ще бъде дарена в помощ на пострадалите от наводненията в Царево Видео: NOVA

Сумата ще бъде дарена в помощ на пострадалите от наводненията в Царево

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова продаде на търг късметлийските си ръкавици, с каузата - да помогне на пострадалите при наводненията в Царево. С тези ръкавици Горанова спечели Европейските игри през 2019-а, както и бронзов медал на Световното първенство през 2021-ва. Търгът се проведе снощи, а сумата, за която ги продадоха е 2 500 лева и ще бъде дарена за справяне с щетите от потопа, предава NOVA. Ивет Горанова се надява примерът ѝ да бъде последван и от други спортисти.

"Много са ценни. За мен наистина са много ценни. Важното е, че в моята глава са останали спомените от тези състезания. Много хора са пострадали, техните къщи, автомобили и още много други неща. Това е най-малкото, с което аз мога да помогна реално, нямам и много възможности да направя повече и мисля, че това е един малък жест към тези хора. И се надявам да има още много такива хора, които да помогнат поне с малко", заяви Горанова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Бай хуй
    Тъпата патка да си продаде и гащите, подмокрени при смърта на помака-милиционер Асан Юмеров!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари