Министър идва на помощ заради разкопките на ВиК - Русе

13
Иван Шишков ще изиска по-добър контрол върху ремонтните дейности на водоснабдителното дружество
Иван Шишков ще изиска по-добър контрол върху ремонтните дейности на водоснабдителното дружество Снимка: Dunavmost / архив

Иван Шишков ще изиска по-добър контрол върху ремонтните дейности на водоснабдителното дружество

Иван Белчев, депутат от ПП-ДБ, покани министъра на регионалното развитие Иван Шишков да посети Русе, за да помогне за разрешаването на проблема с ремонтите на ВиК. В профила си във Фейсбук Иван Белчев публикува поканата си към министъра:

Заради ВиК проекта в Русе министърът на Регионалното развитие и благоустройството г-н Шишков ще посети града ни

След като го поканих да разгледа проблемите с ВиК ремонта в Русе, министър Шишков лично ще се включи в разрешаването на ситуацията. Той ще проведе разговори с ВиК дружеството и Община Русе, за да изиска по-добър контрол върху ремонтните дейности, така както му препоръчах.

Важно е да се гарантира качеството на ремонтите и да се предотвратят бъдещи проблеми. Вижте видеото, за да научите повече за моите предложения, целта на посещението на министъра, неговите ангажименти и текущия статус на проекта на магистралата от Русе до Бяла.

Иван Белчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    12
    Новина
    Май ще асфалтират и запълнят дупките преди да дойде. В момента подготвят ул.Плиска.
  • 9
    11
    И да го нагостят!
    Да не си забрави лопатата министъра ... и каската, щом "министър Шишков лично ще се включи в разрешаването на ситуацията". Нали ще зарива дупките, те дупките нямат нужда от "... разговори с ВиК дружеството и Община Русе". Пък да не вземе Шишков да се подлъзне, че да падне у некоя дупка - кво праим тогаз? ...
  • 9
    10
    Помияр
    На всички им се повръща от Забелев!
  • 15
    9
    Някой
    Ще дойде, ще хапне, ще пийне за сметка на русенци и ще си отиде...ние ще си останем. Проблемите също.
  • 14
    8
    Колега крадлив депутатДепутат...
    ПОРЕДНА ГРОТЕСКА В АФРИКАНСКАТА ЧАСТ НА ЕВРОПА,НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари