Иван Портних губи битката във Варна

2
Благомир Коцев от ПП-ДБ е взел 49,4% от гласовете на отишлите до урните
Благомир Коцев от ПП-ДБ е взел 49,4% от гласовете на отишлите до урните

Благомир Коцев от ПП-ДБ е взел 49,4% от гласовете на отишлите до урните

Социологическите агенции „Галъп” и „Тренд” обявиха първите резултати от exit poll от балотажа на местния вот към 20.00 ч. Изследването е поръчано от NOVA.

Данните на „Тренд”

Във Варна борбата е изключително оспорвана. Според първоначалните данни Иван Портних от ГЕРБ е бил подкрепен от 45,1% от гласувалите, а кандидатът на ПП-ДБ Благомир Коцев е с резултат 48,9%. "Не подкрепям никого" - 5,9%.

Данните на „Галъп”

Според първоначалните данни на „Галъп” във Варна Благомир Коцев от ПП-ДБ е взел 49,4% от гласовете на отишлите до урните. Досегашният градоначалник Иван Портних от ГЕРБ е с резултат 45,3 на сто. "Не подкрепям никого" - 5,3 процента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    До 123
    Ти пробва ли го? Като не ви изнася...все педераст..тъпи комуняги..
  • 0
    1
    123
    И там педераст им пробутаха. Варна си е една от педерастките столици на България. Редно беше начело да изскочи педеруга.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари