Иван Калчев - Глиги : Разбрах от медии, че Русия ме издирва

1
Не ме е страх, никой не ме е търсил, коментира Иван Калчев
Не ме е страх, никой не ме е търсил, коментира Иван Калчев Видео: NOVA

Не ме е страх, никой не ме е търсил, коментира българският доброволец в Украйна

Руското МВР издирва българския доброволец на фронта в Украйна Иван Калчев. В ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS българинът обаче заяви, че е разбрал за това от медии.

За мен е чест да съм в такъв списък с министри и министър-председатели на балтийските държави, които несъмнено правят много повече за украинската отбрана, отколкото аз съм способен да направя. Самата формулировка е абсурдна, защото никой от изброените хора не се крие”, заяви още Калчев.

Според него Украйна се справя с удържането на ситуацията на фронта и с настоящата американска помощ. „Тя трябва да продължи”, категоричен е Калчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    27
    шнурко, ти ли си бре?!?
    ами дай ги тези източници, що ги криеш, срам ли те е, що ли?!? То и покойния Божидар Димитров ги поиска подобни източници от макетата, че и 100 бона премия даваше, ама никой ги не извади! Та ти ще ги извадиш ли тези други източници на информация?!? Така, накратко: еди кой си век, еди-кой си украински цар-господар направил това и това, пише еди-кой си историк! Тази и тази година украйна победи/загуби/ и подписа договор с еди-кой си държава! Така кратичко с дати и имена!
  • -3
    26
    До брекащия 25
    Дърто, в света има и други източници на информация освен первый канал. Напразно даваш пари за интернет, като още не знаеш да го използваш. Освен ако не крадеш и интернета по стар комунистически табиет.
  • 5
    25
    шнурко бре,
    Я посочи един украински цар, княз или квото там, посочи един договор между украйна и който се сетиш щом е толкова древна държава?!? Или и те са като македонците, още от Александър?!?
  • -1
    24
    глиганчо бре,
    Що сбега от украината бре?!? Даже и като готвач ти беше страшно, а?!? Викаш в партийния офис ти е по-комфортно?!? Само дето не коментираш що сбега, а?!?
  • -2
    23
    фенката на Путлерчо
    Този като го видиш ще се молиш да се отървеш само с множество счупвания на кухата ти рушлемска тиква, жалкарче! Иначе си много ербап пред клавиатурата, трол жалък! ХАХАХАХА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари